Kenneth Homstad

Kenneth Homstad
Født 6. november 1982

Utdannet ved Teaterhøyskolen i Amsterdam (AHK) (2002 - 2006 )

Kenneth Homstad er utdannet ved Teaterhøyskolen i Amsterdam. Han har samarbeidet med flere scenekunstnere i Norge og Nederland, jobbet ved Det Norske Teatret, Den Nationale Scene og Schauspielhaus Wien, medvirket i flere kortfilmer, og debuterte på Trøndelag Teater i Lisa Lies Blue Motell – en rolle han ble nominert til Heddapris for. Homstad har regissert forestillinger ved Hetveem Theater i Amsterdam, og vært nominert til den nederlandske VSCD Prijs, BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs og Ton Lutz prijs.

Vi har senere sett ham i Adrian PosepiltMoby DickDager under, som Alfred Allmers i Ibsens Lille Eyolf, Rosenkrantz i Hamlet, i Michael Frayns Panikk i kulissene og ikke minst som Terje i Carl Frode Tillers Begynnelser. Han samarbeidet på ny med Lisa Lie i forestillingen Uår av Terje Vigen som også har vært på turné. I fjor medvirket han i Elfriede Jelineks Lyset skal bare skinne på meg og mine ønsker og i Jonas Hassen Kherimis Alt jeg ikke husker.

I vår spilte Kenneth i Det latterlige mørke og Bildet av Dorian Gray, mens han denne høsten både medvirker i Lanzarote og Stor ståhei for ingenting.