Blue Motell

av Lisa Lie / PONR

Spilles Studioscenen

18.4.13 - 7.5.13

Varighet

2 timer 30 minutter. Spilles uten pause

Priser

 • Ordinær

  210,-

 • Honnør

  190,-

 • Barn /
  student

  145,-

 • Grupper
  Over 10

  190,-

Teater er øyeblikkets kunst, hver forestilling er unik og hver kveld skapes verket igjen foran øynene til publikum. I vår kommer Lisa Lie og gjør Studioscenen til et åsted der alt er livsviktig hele tiden, der man tar det abstrakte og irrasjonelle på alvor, og energiutvekslingen i det skjøre forholdet mellom publikum og utøver forsterkes.

Blue Motell er et sted ved verdens ende som tiltrekker seg sterke drømmere fra alle mulige verdener og dimensjoner. Blue Motell er en hjørnestein. På samme måte som man kan se for seg de fire vindene blåse fra hvert sitt hjørne av en firkantet flat verden, har også Blue Motell sin funksjon og ligger omtrent der skipene faller over bordkanten ned i gapende kjefter. Blue Motell er et sted du kan komme til fra alle verdens ender, alle verdens mest øde steder der virkelighetsveven er tynnest.

Lisa Lie er forfatter, kunstner og performanceartist fra Trondheim som har gjort suksess i performanceteaterduoen Sons of Liberty. Sons of Liberty jobbet med humoristisk og samfunnskritisk tilnærming til teatret som Lisa selv beskriver som “corny sjenerøst og dødelig seriøst”. Når hun nå skal lage Blue Motell på Trøndelag Teaters studioscene, i samarbeid med inviterte kunstnere under plattformen PONR, er det all grunn til å tro at vi får en forestilling utenom det vanlige.

Forestillingen er støttet av Norsk kulturråd, Sør-Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune.

Takk til Sjøbygda Kunstnarhus ved programmet Sjøbygda*AiR og Sjelereiser ved Rita Sande.

Samarbeidsproduksjon med Lisa Lie og Black Box Teater

MEDVIRKENDE

Konsept og regi Lisa Lie
Scenografi og kostymer Maja Nilsen
Lysdesign Steffen Telstad
Produsent Randi Martine Brockmann

VIDEO