Isak Holmen Sørensen

Isak Holmen Sørensen

Født 10. mai 1991


Utdannet ved skuespillerlinjen ved Högskolan för scen och musik i Göteborg (2014-2017)

Skuespiller fra Oslo som har tatt sin utdannelse på Högskolan för Scen och Musik ved Göteborgs universitet. Under utdanning har han medvirket i Snödrottningen og Cabaret ved Borås Stadsteater og en egenprodusert forestilling Kom ihåg att du inte vet vem du är. Han medvirket senere i Flugorna på Göteborgs Stadsteater og Snödrottningen ved Lorensbergteatrern.

Sørensen debuterte på Trøndelag Teater i Friedrich Dürrenmatts Meteoren i 2018 og fortsatte med rolle i Elfriede Jelineks Lyset skal bare skinne på meg og mine ønsker. Senere har vi sett ham som Doktor Herdal i Byggmester Solness, i NøtteknekkerenKristin Lavransdatter, Stor ståhei for ingenting og i Jesus Christ Superstar.

De siste par sesongene har vi sett Isak i Bartleby på Studioscenen, Parsifal på Gamle Scene og i vår dramatisering av Knut Hamsuns Markens grøde – og i vårens komedie Misantropen

I høst medvirket han i vår dramatisering av Nino Haratischwilis roman Det åttende livet (til Brilka), mens han denne våren blir å se i Kongsemnene og De utålmodige av hjertet.