Narnia - Løven, heksa og klesskapet

Løven, heksa og klesskapet. Basert på bokserien av C.S. Lewis, dramatisert av Glyn Robbins

Spilles Hovedscenen

Vises fra 12. oktober

Varighet

Ca. 2 timer 45 minutter. Spilles med pause. Anbefales fra ni år og oppover.

Priser

 • Ordinær

  380,-

 • Honnør

  320,-

 • Barn /
  student

  230,-

 • Grupper
  Over 10

  380,-

 • Teaterkort
  Ung- medlem

  130,-

BILLETTER

Utsolgt

Oversatt av Nina Godtlibsen

En tidløs fortelling om kampen mellom det gode og det onde 

Fire søsken, Lucy, Edmund, Susan og Peter, blir sendt til et gods på landet av foreldrene sine for å beskytte dem mot krigen. En dag, mens de leker, oppdager de et mystisk klesskap. Inne i klesskapet finner de en portal som fører dem til det magiske landet Narnia. Her møter de snakkende dyr, mytiske skapninger og hundre år med iskald vinter, styrt av den onde hvite heksa. 

I hjertet av Narnia lever den mektige løven Aslan, en rettferdig og majestetisk skikkelse. Sammen med Aslan bestemmer søsknene seg for å forene Narnia, bekjempe heksas onde trolldom og gjenopprette fred i landet.  

Spenning, undring, mystikk og trolldom

I C.S. Lewis fengslende roman blir barna sendt på landet fordi London blir angrepet under andre verdenskrig. I dag herjer krig og uro igjen i Europa og verden. I Narnia fortelles en dypere historie om kampen mellom det gode og onde og om viktigheten av å kjempe for rettferdighet. I en verden preget av krig, viser historien på en fortryllende måte at samhold og fellesskap er avgjørende. Uten hverandres hjelp og støtte risikerer vi å miste motet og troen på at forandring er mulig. 

Narnia – Løven, heksa og klesskapet har inspirert og rørt hjertene til barn og voksne i generasjoner. Kom og åpne døren til det magiske og mystiske riket sammen med oss. 

Anbefalt aldersgrense 9 år.

PRODUKSJONSLAGET