Tor Ivar Hagen

Tor Ivar Hagen

Født 22. juli 1981


Utdannelse ved Bårdarakademiet (2001-2003), Romerike Folkehøgskole (2000-2001)

Har mange års erfaring fra teateroppsetninger i hele landet, ikke minst innen musikkteater. Vi kan nevne Claude i Hair (Det Norske Teatret), Chino i West Side Story (Riksteatret), Oliver i Oliver Twist på Sogn og Fjordane Teater og Edmund i Draumen om Narnia (Det Norske Teatret).

Debuterte på Trøndelag Teater i Peter Shaffers Equus. Senere kunne du se Tor Ivar som danser og sanger i musikalene Cabaret og Chicago og ikke minst som Eselet i musikalen Rock’n Roll Wolf. Dette var en rolle han også spilte på Nationaltheatret etterpå. Senere hadde Tor Ivar base i Oslo. I 2013 returnerte han til Trøndelag og medvirket i Nøtteknekkeren og siden har vi sett ham i Besøk av gammel dame, Hundre hemmeligheter, Påfuglen, Vår!, Søndagsskolen og i Tordenskjold – alle tiders trønder. I tillegg til å stå på scenen har han også koreografiansvar for flere forestillinger, blant annet på PåfuglenBesøk av gammel dame og Søndagsskolen

De siste årene har vi sett Tor Ivar i Jesus Christ Superstar både i rollen som Matteus og som understudy i Jesus-rollen, i forestillingen En dag… og som Herr Montague i Romeo og Juliet.

I 2022 medvirker han i Amadeus og Havfruen.