Rock'n Roll Wolf

Basert på en filmmusikal av Elisabeta Bostan, Temistocle Popa og Gerard Bourgeois

Spilles på Hovedscenen

25.3.11 - 18.6.11

Varighet

2 timer 30 minutter inkludert pause

Priser

Ordinær: 350,- Honnør: 275,- Barn / student: 200,- Grupper over 10: 275,-

Rock’n Roll Wolf er en fargesprakende eksplosjon av en musikal basert på en av Europas største filmsuksesser. Her er det bare å ta med hele familien i teatret, spenne seg fast i teatersetene og la det stå til, for dette blir gøy!

Hvem husker ikke den populære 70-tallsfilmen om rockeulven og de syv geitekillingene? Filmen med originaltittel Mama gikk sin seiersgang over hele det europeiske kontinentet på slutten av 70-tallet og 80-tallet. I Norge har filmen for lengst fått kultstatus med egen fanklubb, og den blir vist på NRK med jevne mellomrom under tittelen Med Grimm og Gru.

Når Trøndelag Teater nå tar tak i dette materialet så er det, i alle fall i følge de rumenske rettighetshaverne, som det første profesjonelle teatret i verden! Og vi har tenkt å gjøre det vanskelig for andre teatre å overgå oss. Rock’n Roll Wolf er den største satsningen på Trøndelag Teater på flere år, og vi vil lage en stor og eventyrlig musikalforestilling for hele familien – en forestilling det vil gå gjetord (for ikke å si geitord…) om i årevis.

Med Rock’n Roll Wolf forvandles Hovedscenen til en stor eventyrskog, og hele teatrets ensemble forvandles til dyr i alle fasonger og varianter. Musikken fra originalverket er med, og fremføres av et solid orkester som også inngår blant skogens mange innbyggere. I sentrum av dette spektakulære universet møter vi en snill og varm geitemamma som drømmer om fest og moro, og en ensom og rocka, og veldig, veldig sulten ulv…