En dag...

– regi av Tyra Tønnessen

Spilles på Hovedscenen

19.9.20 - 5.12.20

Varighet

Forestillingen varer litt over to timer og spilles uten pause. Lengden vil variere fra forestilling til forestilling på grunn av improvisasjon

Priser

Ordinær: 295,- Honnør: 250,- Barn / student: 150,- Grupper over 10: 250,-

Et øyeblikk. En natt. En dag… I Trondheim.

Ordet improvisasjon stammer fra det latinske ordet improviso som betyr uforutsett, eller bedre «ikke før sett». På samme måte er ikke verden lenger slik vi kjenner den.

Og det er akkurat det uforutsette som venter oss når seks av teatrets skuespillere inntar Hovedscenen for å lage en musikalsk forestilling fra begynnelsen av. Med improvisasjon som metode vil de sammen med regissør Tyra Tønnessen skrive, improvisere, øve inn og til slutt spille den endelige forestillingen En dag… for dere. 

Hva som vil skje og hva dette vil handle om, vet vi ikke fordi fortellingen ennå ikke er skapt. Publikum vil gjenkjenne den sterke øyeblikksfornemmelsen som fremkalles i denne måten å lage teater på. De skapende skuespillerne er Natalie Bjerke Roland, Ida Cecilie Klem, Tor Ivar Hagen, Andreas Tønnesland, Martha Standal og Snorre Ryen Tøndel. Musiker og komponist Åsmund Flaten er også med på laget, og skriver helt ny musikk og sanger sammen med ensemblet.