Ingen nordmenn savnet

En framtidsmusikal av Trygve Brøske, Marianne Meløy og Stian Hovland Pedersen

Spilles Hovedscenen

25.9.07 - 1.11.07

Priser

 • Ordinær

  295,-

 • Honnør

  210,-

 • Barn /
  student

  170,-

 • Grupper
  Over 10

  255,-

Flaks, kampvilje og kjærlighet på Trøndelag Teater

NORGE 2027:
Norge har nok en gang trukket vinnerloddet i en fuktig verden med mye vær. I vinnerrus spilles det høyt og lavt. ”Flaks” og ”tilpasningskompetanse” er tidens glade ord. Gjennom et lottobasert skattesystem styrer ”Norsk Griseflaks” på Hamar nasjonen. ”Alle får” er trekninga som samler folket, og der alle ekte nordmenn er garantert gevinst. Helt sant. Ja, alle får. Flaks!

Men det rumler i nasjonens indre. Ikke alle er heldiggriser i det markedstilpassede Norge. En arbeidsledig bibliotekar, to folkeskye brødre, en kulturarbeider og en tidligere programleder i ”Norge Rundt” samler seg på tuftene av det nedlagte samfunnshuset ”Solgløtt”. Sammen danner de ”Røyrsla” som har til mål å gjenreise den baktalte velferdsstaten og velte den enorme lottomaskina på Hamar. Samt å få Nord-Norge tilbake. Dessuten å få åpnet bibliotekene igjen. Og selvfølgelig teatrene. Ja, og å ta et nasjonalt ansvar.

Ingen nordmenn savnet er en framtidsmusikal som forteller historien om en motstandsbevegelses kamp mot Hamar og Hamars kamp mot avdanka lefse-terrorister. Taperne tar, med andre ord, opp kampen mot vinnerne for å gi oss alle en felles framtid.
Henger du med?

Teamet bak den elleville unions – revyen Norge, Midt-Norge slår til igjen Framtida kommer snart! Og den er kommet for å bli!

Priser:
Normal: kr. 295,-
Honnør: kr. 210,-
Student: kr. 170,-
Grupper over 15: kr. 255,-

MEDVIRKENDE

Brit Elisabeth Haagensli
Geir Morstad

Regi Catrine Telle
Scenografi Åse Hegrenes
Musikk / musikalsk ansvarlig Trygve Brøske
Koreografi Hege Tvedt
Lysdesign Eivind Myren