Bli teaterkontakt

Vi ønsker oss ambassadører som kan være bindeleddet mellom teatret og bedrifter. Ønsker du å få spesialtilbud fra oss og spre dem videre til kolleger?

Som teaterkontakt får du:

·    Informasjon på forhånd om våre oppsetninger.
·    To rabatterte billetter (150 – 250 kr.) til alle prøveforestillinger.
·    Grupperabatt ved bestilling av billetter til kollegaer.

–  Grupperabatt på alle billetter den første spilledagen i uken. Gjelder kun for teatrets egenproduserte forestillinger.
–  Øvrige dager får du grupperabatt ved kjøp av ti eller flere billetter.  Som teaterkontakt får du gratis inngang ved bestilling av ti eller flere billetter. Det er maks tre gratisbilletter per gruppe. Gratisbilleten er kun gyldig samme kveld som gruppen ellers skal gå.

·    Invitasjon til spesielle arrangement i regi av Trøndelag Teater.

Som teaterkontakt ønsker vi at du:

·    Informerer om teatrets forestillinger på arbeidsplassen.
·    Gjør en samlet bestilling for gruppen.

All informasjon og tilbud fra Trøndelag Teater sendes til deg på e-post.

Melde deg som teaterkontakt.

Jeg tillater at Trøndelag Teater kan kontakte meg med relevant informasjon for å holde meg oppdatert på arrangementer, nyheter og produkter på elektronisk måte (for eksempel e-post, SMS etc.), i forbindelse med min rolle som teaterkontakt.

Vi arkiverer din e-postadresse, og vil aldri gi denne informasjonen videre til 3. part. Du kan når som helst melde deg av som teaterkontakt ved å trykke på linken nedenfor. Din e-postadresse vil bli lagret til du melder deg av som teaterkontakt. Du kan når som helst melde deg av disse utsendelsene ved å trykke på avmeldingslinken nederst i alle våre utsendelser. For informasjon om vår personvernerklæring, vennligst klikk på linken øverst på denne siden, eller besøk vår nettside.