Billettinfo

BILLETTBESTILLING
telefon
Billettluka tlf. 73 80 50 00
Prinsens gate 18/20, Trondheim. Inngang fra Prinsens gate eller fra Erling Skakkes gate mot Leütenhaven.

ÅPNINGSTIDER
Mandag – fredag 11 – 20
Lørdag 11 – 18.30

RABATTER
• Grupperabatt for minst 10 personer
• Honnørrabatt
• Grupperabatt honnør (over 10 personer)
• Rabatt for barn/skoleelever/studenter/vernepliktige

BYTTING AV BILLETTER
Kjøpte billetter refunderes ikke, men du har anledning til å bytte til en annen dag på samme forestilling. Bytte må skje senest en uke før den forestillingen du opprinnelig hadde billett til. Forutsetter at vi har ledige billetter. Ved bytte til billigere billetter refunderes ikke mellomlegget, men du får et gavekort på beløpet (fratukket byttegebyret).

Byttegebyr: Kr. 25,- pr. billett

HENTEFRISTER
Hentefristen for reserverte billetter er normalt 7 dager etter bestilling

KJØP AV BILLETTER ANDRE STEDER ENN TRØNDELAG TEATER OG TICKETMASTER
Vi gjør oppmerksom på at billetter kun bør kjøpes via våre hjemmesider/Ticketmaster. Vi anbefaler ikke å kjøpe billetter gjennom andre billettilbydere da vi ikke kan garantere lovligheten av disse.

LEDSAGERBEVIS ledsager
Trøndelag Teater aksepterer ledsagerbevis. Beviset lar ledsager komme gratis inn (billettgebyr må betales), mens innehaveren av beviset betaler vanlig pris (med eventuelle rabatter).

FUNKSJONSHEMMEDE
Teleslynge for hørselshemmede
Hovedscenen, Gamle Scene og Studioscenen har teleslynge som hentes av den enkelte og henges rundt halsen som et smykke. Dette lånes ut av billettluken på forespørsel. Dette fungerer i hele salen.

Rullestolbukere kan få egne plasser.

Gi beskjed ved billettbestilling om du er hørselshemmet eller rullestolbruker, og henvend deg til en av våre teaterverter ved ankomst, så hjelper de deg til din plass.

BABYER PÅ TEATRET
Små babyer kan ikke tas med på forestillinger beregnet for et voksent publikum. Dette er av hensyn til det øvrige publikum og til skuespillerne på scenen.

På forestillinger beregnet for barn og familier kan det være mulig og ta med babyer inn i salen. Dersom det blir uro og gråt må babyen tas med ut av salen.

Babyer må kjøpe egen barnebillett hvis de skal være med på forestilling, og teatret har alltid barnepris på forestillinger for barn.

GAVEKORT
I billettluka får du også kjøpt gavekort på billetter til alle scenene. Gavekortet har ett års varighet. 

Gavekort kan også kjøpes på nett, søk «Gavekort Trøndelag Teater» på ticketmaster.no. Vær oppmerksom på at Ticketmaster tar servicegebyr på gavekort og at det blir sendt til deg i posten. Dette gavekortet kan kun løses inn i Trøndelag Teaters billettluke.

HVOR SKAL DU SITTE?
Studioscenen, Theatercaféen og Teaterkjelleren har unummererte plasser.

Hovedscenen og Gamle Scene har nummererte plasser – og nedenfor kan du laste ned salkart over de to scenene.

Salkart Gamle Scene
Salkart Hovedscenen