Folk og røvere i Kardemommme by

av Thorbjørn Egner

Spilles Hovedscenen

30.10.99 - 31.12.99

Priser

 • Ordinær

  130,-

 • Honnør

  85,-

 • Barn /
  student

  85,-

 • Grupper
  Over 10

  85,-

“Kardemomme er en ganske liten by og ligger så langt borte at det er nesten ingen som vet om den. Det er en ganske merkelig by, og det hender meget der som ikke hender andre steder …”

Dette har Thorbjørn Egner, populært kalt “Barnas Ibsen”, skrevet for lenge, lenge siden. Det var før han visste at byen han hadde oppdaget skulle få en så spesiell plass på verdenskartet. I dag tør vi vedde på at omtrent hele Norges befolkning har vært der, og blitt kjent med politimester Bastian, Tobias i tårnet, tante Sofie, lille Camomilla og ikke minst røverne, Kasper, Jesper og Jonatan – gjennom bøker, plater og andre utgivelser.

Men ingenting kan måle seg med å oppleve det på scenen. Det er 30 år siden sist det ble spilt på Trøndelag Teater. I løpet av denne tiden har det kommet til massevis av barn og foreldre, tanter og onkler som nå for første gang får anledning til å se ett av verdens mest populære barnestykker – og det på teatrets store, nye scene.

Røverne spilles av Kjersti Elvik, Trond-Ove Skrødal og Nils Johnson. Jakob Margido Esp spiller politimester Bastian, Marit Jaastad tante Sofie, Svein Wickstrøm trikkefører Syversen og Sigurd Werring er Tobias i tårnet. Som andre innbyggere i Kardemomme by møter du Trond Peter Stamsø Munch, Espen Løvås, Anna Bache-Wiig, Mads Bøhle, Helga Wendelborg, Kine Bendixen, musikere og mange flere!

MEDVIRKENDE

Kjersti Elvik
Marit Jaastad
Svein Wickstrøm
Sigurd Werring
Espen Løvås
Anna Bache-Wiig
Mads Bøhle

Regi Trond Birkedal
Scenografi Thorbjørn Egner
Tilrettelagt av Per Kristian Solbakken
Koreografi Cynthia Kai