Fantastiske Pepsi Love

av Frode Sander Øien

Spilles Studioscenen

3.2.06 - 1.4.06

Varighet

2 timer 5 minutter inkludert pause

Priser

 • Ordinær

  210,-

 • Honnør

  130,-

 • Barn /
  student

  110,-

 • Grupper
  Over 10

  180,-

Det er med høyt tempo og høy temperatur de virvler rundt i rastløhet – disse unge som leter etter et alternativ å leve livene sine på. Ikke vil de bli som sine foreldre, og uten forbilder må de finne opp nye nisjer som bare er deres. Enhver er sin egen lykkes smed. Uten fotfeste, er de fullstendig fastfrosset i ambisjoner og forventninger som ikke har noen referanse til virkeligheten de faktisk befinner seg i. De har et ekstremt ønske om å bli happy, ekstatisk happy i et slags uforpliktende nirvana. Substitutter blir for de fleste “the real thing” – lykken. Den søkes i så mangt – i dop, religion, kunst og overfladisk “datostemplet” suksess. De er selvsentrerte og selvdestruktive. Men vi må ta dem på alvor. De har noe å si oss om den tiden vi lever i:

Annika er supermodell og lever et jet-setliv Har “lykkes”, men ikke med det virkelige livet. Joakim har reist rundt i verden uten mål og mening. Kommer tilbake til Oslo for å finne sin nisje. Malin rengjør andres leiligheter, og har ambisjoner om å gå til scenen – istedet for et tryggere yrke. Samuel K. er billedkunstner, og selger malerier som passer til sofaen hos eldre damer. Johannes er homofil og sterkt religiøs. Selger alt jordisk gods og blir medlem av en noe sær sekt. Tobben og Allan er dophoder som vil bli musikere. Det misbruker evnene sine, amfetamin, fleinsopp og hva de ellers får tak i.

Kom på Studioscenen, så blir du presentert for resten av Pepsi Love-gjengen! De er 40 tilsammen.

MEDVIRKENDE

Kyrre Hellum
Evy Kasseth Røsten

Regi Jon Tombre
Scenografi Per Kristian Solbakken
Foto/videoillustrasjoner
Charlotte Blom
Lysdesign Eivind Myren
Musikk Hans Magnus Ryan

PRESSEOMTALER

– Godt spill, intens regi
– Trøndelag Teater får et hurra for å satse på trønderske forfattere.
VG

– så effektivt teater at det nærmer seg poesi
– Elegant regi og legant spill
NRK P1

– Et mesterverk
– La det være sagt; det er uten unntak en herlig gjeng som står på scenen
– Skal ungdom gå i teater, bør de gjøre det nå
Avisa Sør-Trøndelag

– Underholdende mørk og lystig forestilling formidler hektisk, ungdommelig livsstil i effektive øyeblikksbilder
– Evy Kasseth Røsten er fullstendig overbevisende i spennet mellom scenevant jetset-skjønnhet og hudløst sårbar jentunge
Adresseavisen

– Ung, redd og sexy
– Dette er uansett noe så sjeldent som et nytt, norsk ungdomsstykke. Det kan vel hende at “Fantastiske Pepsi Love” blir som Pepsi Cola , “The Choice of a New Generation”
Dagbladet

VIDEO