Reality

Danny Crowe Show av David Farr

Spilles på Studioscenen

9.2.05 - 2.4.05

Priser

Ordinær: 210,- Honnør: 130,- Barn / student: 110,- Grupper over 10: 180,-

Danny Crowe Show garanterer deg tilgivelse og berømmelse … SAMTIDIG! Vi lover å snu et miserabelt liv til suksess! Før du vet ordet av det, er ditt private helvete et lukrativt paradis!

Hvor langt er du villig til å gå for å oppnå femten minutters berømmelse? TV-vertens kvinnelige produsent, Magda, har tatt inn i den lokale kirken for å finne gjester til showet. Folk som har opplevd ren smerte. Mennesker i krise. Jo verre de har det, jo bedre for Danny Crowe Show. Programlederens medfølelse er grenseløs.

To tusen håpefulle har vært på audition. En baby som var avhengig av heroin. En asiatisk transseksuell. En prest i nød. Feite folk og incestofre. En mann som har skåret ut ribbena sine og døde før sending. Det meste er blitt for vanlig, og har mistet sin virkning på seerne. Magda lukter endelig et scoop: Peter og Tiffany kommer med en historie som klippet ut av en skrekkfilm. De unge drømmer om en rask vei ut av sitt traurige ingenting: Er det traurig nok for “feinschmeckeren” Magda?

Danny Crowe Show er virkelig teater for en teatral virkelighet – vår tids drømmebløff! Hvem lurer hvem? Følg med! Fra 9. februar blir det sending alle hverdager fra Studioscenen – live.