Reality

Danny Crowe Show av David Farr

Spilles Studioscenen

9.2.05 - 2.4.05

Priser

 • Ordinær

  210,-

 • Honnør

  130,-

 • Barn /
  student

  110,-

 • Grupper
  Over 10

  180,-

Danny Crowe Show garanterer deg tilgivelse og berømmelse … SAMTIDIG! Vi lover å snu et miserabelt liv til suksess! Før du vet ordet av det, er ditt private helvete et lukrativt paradis!

Hvor langt er du villig til å gå for å oppnå femten minutters berømmelse? TV-vertens kvinnelige produsent, Magda, har tatt inn i den lokale kirken for å finne gjester til showet. Folk som har opplevd ren smerte. Mennesker i krise. Jo verre de har det, jo bedre for Danny Crowe Show. Programlederens medfølelse er grenseløs.

To tusen håpefulle har vært på audition. En baby som var avhengig av heroin. En asiatisk transseksuell. En prest i nød. Feite folk og incestofre. En mann som har skåret ut ribbena sine og døde før sending. Det meste er blitt for vanlig, og har mistet sin virkning på seerne. Magda lukter endelig et scoop: Peter og Tiffany kommer med en historie som klippet ut av en skrekkfilm. De unge drømmer om en rask vei ut av sitt traurige ingenting: Er det traurig nok for “feinschmeckeren” Magda?

Danny Crowe Show er virkelig teater for en teatral virkelighet – vår tids drømmebløff! Hvem lurer hvem? Følg med! Fra 9. februar blir det sending alle hverdager fra Studioscenen – live.

MEDVIRKENDE

Are J. Rødsand

Regi Harry Guttormsen
Scenografi Arne Nøst
Musikk Andreas Aase
Oversatt av Jan Faller

PRESSEOMTALER

– Svart fortelling om småbyungdommer som er villig til å gjøre hva som helst for å komme seg vekk og frem
VG

– Drivende godt stykke teater
– …mye mer morsomt og underholdende enn reality på TV
Sør-Trøndelag

– Gøyalt reality-teater
– Trønderne kan derfor trygt la «Big Brother» og andre serier hvile en kveld, og andre serier hvile en kveld, og istedet oppsøke «Danny Crowe Show»
Aftenposten

– Underholdende
Adresseavisen

– God underholdning
– Replikkene er kjappe, poengene og parodiene sitter tett
Under Dusken

VIDEO