Knutsen & Ludvigsen og TSO

Festkonsert med Knutsen & Ludvigsen og Trondheim Symfoniorkester!

Spilles Hovedscenen

13.5.24 - 16.5.24

Varighet

Ca. 2 timer inkludert pause

Priser

 • Ordinær

  500,-

 • Honnør

  500,-

 • Barn /
  student

  250,- / 500,-

 • Grupper
  Over 10

  500,-

Festkonsert med Knutsen & Ludvigsen og Trondheim Symfoniorkester!  

Knutsen & Ludvigsen er tilbake – og fire av kveldene har de med seg Trondheim Symfoniorkester! Hør noe av den fineste og mest intelligente popmusikken som er skapt i Norge framført av et av Norges fremste orkester – på scenen sammen med Knutsen & Ludvigsen, grevlingen og ensemblet. Det blir romantiske ballader fra verdens største do, togbane, tunneler, grevling i taket og mye annen galskap når Knutsen & Ludvigsen og TSO vekker byen med musikk og den sedvanlige tullete tonen seg imellom. Her får du både det du vil ha – og mye du ikke ante at du ønsket deg!  Musikalsk ansvarlig, Jovan Pavlovic, står for arrangementer for symfoniorkester. Knut Anders Vestad er orkestratør. Torodd Wigum er dirigent. 

Knutsen & Ludvigsen spilte for fulle hus, skyhøye terningkast og stormende jubel våren 2023. Nå blir det igjen folkekjær Juba og hattstativ, med mye tøys og knallfin musikk tatt til nye høyder. Det er over 20 år siden sist Trøndelag Teater og TSO samarbeidet om operaversjonen av Hans og Grete (2002), så det er jammen på tide, tenker vi. Det blir fire forestillinger sammen med TSO: 13. – 16. mai. 

TSO spiller et variert symfonisk repertoar fra barokk til samtidsmusikk, og samarbeider med anerkjente solister og dirigenter fra hele verden. I tillegg engasjerer TSO seg i talentutvikling, prosjekter for barn og unge, samt familie- og populærkonserter. Gjennom et omfattende konsertprogram søker TSO å tilby mektige musikkopplevelser for alle. 

 Juba! Velkommen 

Illustrasjon: Øystein Dolmen (Foto: Ole Ekker)


Trondheim Symfoniorkester & Opera (TSO)

Trondheim Symfoniorkester & Opera er en av landets største kulturinstitusjoner med en historie som strekker seg tilbake til 1909. TSO holder til i Olavshallen, i tillegg har de en aktiv turnevirksomhet i Midt-Norge, samt nasjonale og internasjonale oppdrag og turneer.

TSO består av 85 faste musikere. I samarbeid med Trondheimsolistene har TSO en orkestermodell som gir tilgang til flere musikere ved behov. Trondheim Vokalensemble (TVE) er også tilknyttet TSOs virksomhet, først og fremst i opera og korverk. I tillegg er Trondheim Symfoniske Operakor (TSO-koret) en naturlig del av TSOs operaproduksjoner.

TSO spiller et bredt symfonisk repertoar som strekker seg fra barokk til samtidsmusikk og opera. Her samarbeider de med anerkjente solister og dirigenter på høyt internasjonalt nivå. I tillegg har TSO en variert virksomhet som inkluderer talentutvikling, konserter og prosjekter for barn og unge, populærkonserter, tidligmusikk og kammermusikk. Gjennom et variert konsertprogram ønsker TSO å gi mektige musikkopplevelser til alle. 

PRESSEOMTALER

– Vidunderlig musikk, utemmet galskap, hundre prosent upedagogisk og befriende lite til ettertanke i spesialutgaven av Knutsen og Ludvigsen.

Ole Jacob Hoel

Adresseavisen