Hundre hemmeligheter

av Anne Marit Sæther/Cirka Teater og Eirik Hegdal

Spilles Hovedscenen

5.4.14 - 14.6.14

Varighet

Ca. 1 time og 20 minutter. Forestillingen spilles uten pause

Priser

Ordinær: 200,- Honnør: 200,- Barn / student: 200,- Grupper over 10: 200,-

Fabelaktig, nyskrevet musikal med Cirka Teater og Trondheim Voices. 

Kurt koker hodet, Pingvinhjelpen og Mekatonia; Cirka Teater kan se tilbake på mange suksesser. Så når de i sitt trettiende år jubilerer med å sette opp musikalen Hundre hemmeligheter på Hovedscenen – i samarbeid med Midtnorsk jazzsenter og Riksteatret – er det lov å ha forventninger. Store forventninger.

Jørgen er 13 år og bestevenn med Mika. Sammen med mamma og pappa flytter han inn i mormors gamle hus. Midt i flyttekaoset dukker det opp en boks med påskriften “MÅ IKKE ÅPNES”. Inni er det  tretten brev – alle adressert til Jørgen.

Gåtefulle, ukjente brevskrivere setter Jørgen på sporet av hemmeligheter i han selv, i familien, i livet. Det starter som spennende hemmelighetskremmeri, men etter hvert skjønner Jørgen at ikke alle hemmeligheter er gode. Godt da, at man har en bestevenn som vil gi trøst og støtte.

Cirka Teater ved Anne Marit Sæther og Gilles Berger, har vært en markant del av norsk teaterliv og har medvirket til over 30 forestillinger i Trondheim og Norge. Gilles Berger har fått flere priser for sin innovative og grensesprengende scenografi.

Med ny musikk av Eirik Hegdal, fremført av Trondheim Voices under ledelse av Siri Gjære, er det all grunn til å tro at familieforestillingen Hundre hemmeligheter vil bli vårens store høydepunkt for alle fra 8 år og oppover.

Les mer:
cirkateater.no
riksteatret.no
trondheimvoices.no
midtnorsk.jazzinorge.no

Etter spilleperioden på Trøndelag Teater tar Riksteatret over forestillingen, med turnéstart i Drammen 29. august.