Fyr

av Cirka Teater

Spilles på Studioscenen

Vises til 20. juni

Varighet

Ca. 1 time og 25 minutter. Forestillingen spilles uten pause

Priser

Ordinær: 295,- Honnør: 275,- Barn / student: 175,- Grupper over 10: 255,-

NB: På grunn av koronaviruset er salget på forestillingen midlertidig stoppet. Alle forestillinger tom. 2. mai er definitivt avlyst. Publikum som har kjøpt billetter til avlyste forestillinger blir kontaktet av oss på SMS/e-post.

Blink, blink – lys!

Det gamle fyret Filos har stått ved havet i mer enn tusen år. Han har sendt sine lyssignaler ut i mørket og gjort det et fyr skal gjøre: Lyse for alle. Men en dag har Filos fått nok. 

Filos har sunget og ult for å veilede menneskene når tåken har pakket inn havet. Men nå har han blitt lei av å se på alt menneskene ødelegger. Han vil ikke mer. Han bestemmer seg for å slukne. Ei jente oppdager det mørke fyret. Hvorfor lyser det ikke? Det er jo livsfarlig. Båter kan gå på grunn! 

Filos mener menneskene må klare seg selv og legger ut på en reise. Han vil ikke fortelle hvor reisen går. Det er dypt, dypt privat. Jenta følger etter. Hun vil ha svar. Det blir en mystisk reise langs, over og under havet. Filos og jenta treffer flere skapninger og andre fyr som har sluttet å lyse. Hva skal til for at de vil skinne igjen? 

Cirka Teater er kjent for sitt slående visuelle og lekne uttrykk, og kompaniet har skapt over 40 forestillinger for både barn og voksne. På Trøndelag Teater har de tidligere gledet publikum med forestillinger som Pingvinhjelpen, Kurt koker hodet og Hundre hemmeligheter. Vi ser fram til å igjen kunne samarbeide om en satsing for vårt unge publikum – og resten av familien.

Anbefales fra skolepliktig alder og oppover.

En samarbeidsproduksjon med Cirka Teater

Forestillingen er støttet av Norsk Kulturråd

https://open.spotify.com/album/1OoKZ8j8VrCIEdTVYMdEh0