Knutsen & Ludvigsen + TSO = sant på Trøndelag Teater 

JUBA!  

Trondheim Symfoniorkester og Trøndelag Teater hyller Knutsen & Ludvigsens musikalske skattekammer sammen. I forbindelse med forestillingen Knutsen & Ludvigsen – På tide å stå opp! skal 55 musikere fra TSO innta Hovedscenen under ledelse av dirigent Torodd Wigum og konduktør og musikalsk ansvarlig Jovan Pavlovic. Pavlovic har også arrangert musikken.

Dette er en unik mulighet til å oppleve den fineste og mest intelligente popmusikken som er skapt i Norge framført av et av Norges fremste orkester – på scenen sammen med Knutsen & Ludvigsen, grevlingen og ensemblet.   

Trondheim Symfoniorkester  
TSO spiller et variert symfonisk repertoar fra barokk til samtidsmusikk, og samarbeider med anerkjente solister og dirigenter fra hele verden. I tillegg engasjerer TSO seg i talentutvikling, prosjekter for barn og unge, samt familie- og populærkonserter. Gjennom et omfattende konsertprogram søker TSO å tilby mektige musikkopplevelser for alle.   

Fire teaterkonserter framføres fra 13. – 16. mai på teatrets hovedscene.

Knutsen & Ludvigsen – På tide og stå opp!  
av Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen  

Regi: Øyvind Brandtzæg   
Scenografi og kostymer: Even Børsum   
Lysdesign: Eivind Myren   
Musikalsk ansvarlig/arrangement for symfoniorkester: Jovan Pavlovic  
Orkestrering: Knut Anders Vestad  
Dirigent: Torodd Wigum 
Konsertmester: Daniel Turcina  

Medvirkende: Hans Petter Nilsen, Ivar Nergaard, Øyvind Brandtzæg, Thomas Jensen Takyi, Jovan Pavlovic og Madeleine Brandtzæg Nilsen.   

Musikere: Trondheim Symfoniorkester, Jovan Pavlovic, Anna Ueland og Håkon Mjåset Johansen.