Ledige stillinger

Inspisient

Trøndelag Teater søker inspisient i fast 100% stilling.

En av våre inspisienter går av med pensjon og vi ser etter en dyktig erstatter. Hos oss får du utfordrende oppgaver i et kreativt og utviklende arbeidsmiljø med over 130 hyggelige medarbeidere. Vi tilbyr lønn etter tariff, gode pensjonsbetingelser, gruppelivsforsikring og en gunstig ferieordning. 

Arbeidsoppgaver 
Som inspisient følger du teatrets produksjoner og leder avviklingen av prøver og forestillinger. I prøveperioden inkluderer arbeidsoppgavene praktisk tilrettelegging og organisering i samarbeid med regissør og kunstnerisk lag. I spilleperioden er du forestillingsleder med det øverste ansvaret for avviklingen. Du kan også avvikle lyd, lys og AV i enkelte produksjoner. 

Du er et bindeledd mellom produksjonen og administrasjonen og har ansvaret for at arbeidet foregår etter gjeldende tariffer, regler og krav til HMS. Arbeidsdagene er ofte fordelt på flere oppmøter. Helgearbeid er vanlig, og mye av jobben foregår på kveldstid. 

Personlige egenskaper 
Du må ha relevant utdanning, eller erfaring som inspisient fra profesjonelle teaterproduksjoner. Du må jobbe godt i team og være samarbeidsvillig, løsningsorientert, pålitelig og omgjengelig. Du må være god til å planlegge og til å se behovene til de forskjellige yrkesgruppene i produksjonen.  

Kvalifikasjoner 
Vi søker en person med teaterfaglig bakgrunn, lederegenskaper, systemforsåelse og gode IT-kunnskaper. Du må ha teknisk kompetanse innenfor lyd, lys og AV. 

Vi bruker planleggingsverktøyet Theatron. Det er en fordel å ha kjennskap til programmet. Du må beherske norsk og engelsk godt, både muntlig og skriftlig. 

Personlig egnethet vektlegges. 

Vi oppfordrer alle med riktige kvalifikasjoner til å søke, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne eller etnisk bakgrunn. 

Tiltredelse etter avtale.

Søknadsfrist: 8. mai 2024

Kontaktperson:
Line Åmli
avdelingsleder
93 45 63 97

Les mer og søk her.


Lydtekniker

Lydavdelingen ved Trøndelag Teater søker etter lydtekniker i fast 70% stilling.  

I stillingen inngår ordinært arbeid i lydavdelingen under forestillinger, prøver og arrangementer.

 Vi søker deg som:  

  • har utdanning eller erfaring relatert til lydteknikk, og/eller har erfaring fra arbeid med lyd på teater.  
  • har bred erfaring i programmering av digitale miksebord og utstyr/programvare for avvikling av kontentum. 
  • har erfaring med innspilling og redigering av lyd.  
  • har grunnleggende datakunnskaper, inkludert nettverk.  
  • har grunnleggende kunnskap innen elektronikk.  
  • har gode samarbeidsevner.   
  • kan jobbe selvstendig.  
  • har høy arbeidskapasitet.  
  • er utadvendt, ryddig og imøtekommende. 

Personlig egnethet vil bli vektlagt.  

Stillingen medfører arbeid i turnus på dag/kveld/helg, etter oppsatt arbeidsplan.  Vi tilbyr lønn i henhold til tariff og pensjonsordning.  

Trøndelag Teater er opptatt av mangfold og likestilling, og oppfordrer kvalifiserte kandidater uansett kjønn og kulturell bakgrunn til å søke. 

Tiltredelse: etter avtale. 

Søknadsfrist: 5. mai 2024

Kontaktperson:
Siril Gaare
avdelingsleder lydavdeling
99 71 25 41

Les mer og søk her.