«Alle tiders julebord» tilbake på Trøndelag Teaters Gamle Scene

Endelig er Alle tiders julebord tilbake i sitt rette element på Trøndelag Teater. Etter mange år ute på diverse hoteller har Lager & Angros bestemt seg for igjen å invitere byens fiff og foff til konsert på Trøndelag Teaters juvel – Gamle Scene. Premiere blir det 20. november og salget er nå i gang.

For mange er det ikke adventstid i Midt-Norge før de to ubehjelpelige dobørsteselgerne i Lager & Angros Svein Berg (Hans Petter Nilsen) og Kjell Rune Fjøstoft (Ivar Nergaard) har fått deg til å skratte julen inn. I år har de hyret Øyvind Brandtzæg som regissør, og han vil nok også sette sitt preg på julestemningen.

Alle tiders julebord er hysterisk artig, hoderystende provoserende, hjerteskjærende sårt og musikalsk fortreffelig. Rett og slett en kveld for hele ditt følelsesregister. Manus tilpasses dagens hendelser og omgivelser, men tradisjonen tro så er rammene de samme; To ensomme herrer har tatt spanderbuksene på og arrangerer julebordskonsert med fokus på det våte, for å feire firmaets suksess. De blir så til de grader utfordret sanselig, med nye smaker, for ører og gane. Øl de aldri har hørt om, mat og franske viner de er redd for. Og tradisjonelle smektende amerikanske julesvisker. Det kan ikke gå bra. De tråkker i alle salater som finnes. Til og med sine egne. Til slutt står de «ribba» tilbake, og har kun hverandre. I sin ensomhet. Rett før jul.

 

40.000 trøndere har til nå sett denne komedien, og 40.000 trøndere kan ikke ta feil; Alle tiders julebord er noe du må ha på «bøttelista» over ting du må ha gjort før du trekker i snora for siste gang.

Alle tiders julebord
av Adamseplene

Regi: Øyvind Brandtzæg

Medvirkende: Hans Petter Nilsen, Ivar Nergaard, Gunhild Hjertaas, Kathrine Strugstad, Kriss Stemland og Maria Omarsdottir Austgulen.

Intervjuavtaler og anmelderbilletter meldes til: sissel.gronlie@trondelag-teater.no

Pressefoto: https://www.trondelag-teater.no/presse/pressefoto
Fotograf er Erik Johansen