Knutsen & Ludvigsen

På tide å stå opp! av Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen

Spilles Hovedscenen

Vises fra 14. januar

Priser

 • Ordinær

  330,-

 • Honnør

  310,-

 • Barn /
  student

  220,-

 • Grupper
  Over 10

  330,-

BILLETTER

Utsolgt

Knutsen & Ludvigsen vekker byen 

Grevlingen har rømt, og vi trenger hjelp til å finne ham. Du vet, han som vanligvis bor i taket? 

De to små fyrene har blitt tvunget til å flytte. Tunnelen de bor i skal fange kupromp, og Knutsen & Ludvigsen ramler inn på teatret. Da blir det skikkelig juba og hattstativ, med mye tøys og musikk. Og grevlingen, den luringen! Han har gjemt seg. 

Dum og delig ja 

Knutsen & Ludvigsen er et høyt elsket visekonsept fra duoen Øystein Dolmen og Gustav Lorentzen. Mange av dagens foreldre har sett dem på Trøndelag Teater da de selv var barn, på 1970- og 80-tallet. Sangene og den ertne og absurde humoren binder oss sammen. Nå kan nye generasjoner bli kjent med disse to rare fyrene.   

På grevlingjakt 

Det er Øyvind Brandtzæg som står for regien når ikonene gjenoppstår. Den serbisk-norske folke- og jazzmusiker Jovan Pavlovic skal arrangere musikken, med trekkspill og nytt temperament. Han har i flere år samarbeidet med Øystein Dolmen, om prosjektet «To små bulgarere». Humorduoen Hans Petter Nilsen og Ivar Nergaard trakterer rollene som de to tunellboerne. Even Børsum står for både scenografi og kostymer. 

Ring ring! 

Vi har drømt om dette lenge, og gleder oss til å samle hele byen til teaterkonsert. Endelig er de her igjen! Den ene impulsiv, den andre ettertenksom. Med stor kjærlighet og utstudert naivitet krangler de om det meste. 

 Passer for alle, fra 2 til 102 år