En time uten sex

- nå i forlenget og forsterket utgave

Spilles i Theatercaféen

30.3.05 - 30.4.05

Priser

 • Ordinær

  150,-

 • Honnør

  105,-

 • Barn /
  student

  90,-

 • Grupper
  Over 10

  150,-

Folk gikk av skaftet i stappfulle forestillinger med en time helt uten sex på forsommeren ifjor. De evigunge, optimistiske gutta Gafseth, Rønning og Berntsen har oppdrevet nytt potensiale til en utvidet forestilling med to sexakter. Uten røykepause.

Anerkjente ortopeder går god for at normalt utrustede folk vil, uten fare for blodpropp, kunne tåle påkjenningen uten avbrekk. Skulle det begynne å krible ett eller annet sted, er det rik tilgang på bedøvende midler i baren. Et barbesøk er faktisk nødvendig før Gafseths hjerteskjærende historie om hans største havari. Mishandling – av norske kornbønders barn! Berntsen, med diplom i terapeutisk dybdepsykologi fra et AOF-kurs (voksenopplæring) anbefaler Gafseth tre primalskrik morgen og aften. Og bruk av kontaktlim til å feste ørene permanent tettere til hodet. Det er aldri så vondt at det ikke er godt for noe! I dette tilfellet selvfølelsen – i den grad Gafseth eier noen følelser, da.

Berntsen har også studert kollega dr. Benestads (også kjent som Esther Pirelli) bokutgivelse, og vil dele sine avskyelige inntrykk med publikum.

Rønning, som så vidt har kommet seg over ryktene om manglende publikumstekke, får et nytt slag under beltestedet. Han blir stemplet som kommunist! Anklaget for selvproletarisering etter en frisk, men farefull dukkert i Glomma sammen med Jon Michelet. Avrivningen var i soldaritet med utrydningstruede tømmermenn. Trusselen kommer fra Høybråten, som vil ta fra dem næringsgrunnlaget.

Vi må understreke at underholdningen også i år vil bygge på grunnverdiene fra ifjor (jfr. Krf): Den rene kjærlighet til fordel for kjødets lyst og oppstandelse. Gafseth er stadig ansvarlig for klaverovergangene. De av-erotiserte artistene skal atter hylles: Cliff Richard, Danny Kaye og Pat Boone. Og en representant for den totalt sex-fri sonen: Doris Day. Schlägere i grenseland blir fremført på kjønnsnøytralt språk. Spansk. Berntsen er personlig garantist for at showet skal forbli uten sex. Tilskuere som føler seg støtt på mansjettene bes rette eventuelle klager til ham.