Vi må møtes før jul!

Førjulskonsert med Trønderhøns

Spilles Gamle Scene

2.12.13 - 14.12.13

Varighet

Ca. 1 time. Forestillingen spilles uten pause

Priser

 • Ordinær

  250,-

 • Honnør

  250,-

 • Barn /
  student

  175,-

 • Grupper
  Over 10

  195,-


Vi må møtes før jul! er en forestilling der Trønderhøns ser med sitt skråblikk på førjulstid, førjulskaos, førjulsstemning, førjulsstress og førjulskos, har litt ambivalent forhold til selve jula og avslutter med en uforbeholden hyllest til den herlige romjula!

Samtidig ønsker Trønderhøns å gi publikum muligheten til å gjøre det vi alle lover når vi sees i julerushet – nemlig å møtes før jul!

Nye og kjente julesanger omkranset av Marianne Meløys kåserier rundt julehøytiden ble i Adresseavisen  2011 omtalt som Bitende selvironisk, kaklende underholdende og samtidig avslappet om førjulsstress, krav og komisk kav.” 

Trønderhøns er Marianne Meløy, Ingrid Bergstrøm og Siri Gjære. De tre begynte å lage forestillinger sammen i krysningspunktet mellom en forkjærlighet for trestemt country og historier fra virkeligheten – og i skjæringspunktet mellom dypt alvor og det hysterisk morsomme.

Musikerne i forestillingen er Øyvind Flaarønning Smidt, (fele og div strenger), Kriss Stemland (strenger og piano) og Ole Erik Ulvin / Åsmund Flaten (piano).

MEDVIRKENDE

Siri Gjære
Øyvind Flaarønning Smidt
Kriss Stemland
Åsmund Flaten / Ole Erik Ulvin

PRESSEOMTALER

Etter premieren i desember 2011 skrev pressen blant annet:

– Bitende selvironisk, kaklende underholdende og samtidig avslappet om førjulsstress, krav og komisk kav
Adresseavisen

– Fandenimollsk moro
– når du miksar ein særs dyktig og allsidig singer/songwriter (Siri Gjære) med ei av landets fremste musikalartistar (Ingrid Bergstrøm) og eit multitalent som er vanskeleg å kategorisere med få ord (Marianne Meløy), så er det store sjansar for at det kan bli bra. Det blei det også!
Amund Grimstad