Marvin Amoroso

Marvin Amoroso
Utdannet skuespiller og sanger ved BårdarAkademiet i Oslo.

Skuespiller, musikalartist og sanger som de siste to årene har vært ansatt ved Det Norske Teatret der han hadde stor suksess i rollen som Mafala Hatimbi i suksessmusikalen The Book of Mormon som ble spilt 300 ganger, noe som er historisk på en norsk scene. Han har den norske stemmen til Lt. Mattias i kinoaktuelle Disneyfilmen Frost 2. Våren 2019 deltok han som artist i NRK’s Beat for Beat.

Amoroso har medvirket i en rekke musikaler, blant annet i Hair ved GöteborgsOperan. Han har spilt Apollo MC og Ritchie Valens i Buddy Holly på Folketeatret i Oslo der han høstet gode kritikker for sin rolletolkning.  Han var solist i Porgy and Bess – The Soul/Jazz Edition med  Kongelige Norske Marines Musikkorps

Ved Hålogaland Teater har han medvirket i I blanke messingen (Noah Horse) og Cabaret og på Oslo Nye Teater har vi sett ham som Chino i West Side Story og i Postkort fra Lillebjørn. For Thalia Teater har han medvirket i I blanke messingen, Evita og Svindlere med stil. På Den Nationale Scene i Bergen medvirket han i Lars Norén’s Kulde.

Debuterer i vår på Trøndelag Teater i Jesus Christ Superstar, en forestilling han tidligere har medvirket i både på Agder Teater og Sola Kulturhus i Stavanger.

I NRK har vi sett ham i barne-TV serien Lilly’s butikk og i serien Ved kongens bord.

Instagram: @marvinamoroso

Har medvirket i: