Rotsekk

av Ole Christian Gullvåg og Aslak Moe

Spilles Gamle Scene

3.4.19 - 27.4.19

Varighet

Ca. 1 time 30 minutter. Forestillingen spilles uten pause.

Priser

 • Ordinær

  295,-

 • Honnør

  260,-

 • Barn /
  student

  160,-

 • Grupper
  Over 10

  235,-

I Rotsekk tar Ole Christian Gullvåg oss med på en selvironisk og humørfylt livsreise der stygge taklinger og seiersrus er viktige ingredienser. 

Dette er først og fremst en kjærlighetshistorie. En personlig, nådeløs og varm fortelling om å elske et fotballag gjennom tykt og tynt, men å ikke finne noen å dele det med. Det handler ikke primært om fotball, men om de tingene fotball handler om; kjærlighet, lidenskap, tilhørighet, oppofrelse og ensomhet.

Rotsekk er også en hverdagshistorie om to brødre, om savnet etter far og om å ta vare på mor. Det er en sann historie om oppvekst, tilhørighet til familien man har og drømmen om å høre til i en flokk.

Rotsekk er et gjestespill fra Turnéteatret i Trøndelag og den hadde premiere i januar i fjor. Forestillingen turnerer også med Riksteatret, da med tittelen Helt hekta.

MEDVIRKENDE

Regi Aslak Moe
Lysdesign Geir Ola Brattaker

PRESSEOMTALER

– Bak enhver supporter i en sliten og utsvetta fotballtrøye er det en personlig historie (…) Jo, det handler i stor grad om å føle seg som en del av noe større. Å passe inn i en flokk.
– Terningkast 5
Trønder-Avisa

– En forestilling om å brenne for noe, om “oss” og om “vi”, uavhengig om vi klarer å elske noen når vi samtidig forguder elleve menn.
Adresseavisen

VIDEO