Party

av Kim Fupz Aakeson

Spilles i Teaterkjelleren

25.1.03 - 8.3.03

Priser

 • Ordinær

  130,-

 • Honnør

  95,-

 • Barn /
  student

  85,-

 • Grupper
  Over 10

  110,-

Snacks i skåler. Sitroner i skiver. Isbiter på “vent”. Serviettene bretta. Opptrekker´n klar. Discokule på plass. Og så – frem med klappstolene! Ikke for mange – hemmeligheten med suksess er at det skal virke trangt om plassene i Årets Feteste Party Party! 

For de har bedt en hel haug med gjester, Mick og Hansi. Latt ryktet gå, liksom. Sagt det til noen, som sier det til andre, og så bare velter det inn med folk! Da er du med. Da har du et navn. Da er du en som teller! Og etterpå? – når alle disse folka blir spurt om helga? “Vi var på et fett party hos Hansi og Mick!” Sånt sprer seg. Sånt husker folk.

Alt er klappet og klart. Kom igjen! Full rulle. Og blonde damer med svai i ryggen og …

Det ringer på døren. Utenfor står en pleierske med ei gammel dame i rullestol. De er ikke invitert. Ikke Yvonne, heller, som kommer like etterpå. Skikkelige gjester kommer vel senere. Da vet de at det har tatt av. For det er det et party handler om. At det tar av …

Kim Fupz Aakeson er en av Danmarks mest bemerkelsesverdige nye dramatikere. Han er blant annet mannen bak den aller største danske filmsuksessen av nyere dato, Den eneste ene. Han beskjeftiger seg med mennesker som brenner etter en tilhørighet. Han utleverer dem – fornøyelig og komisk. Samtidig som han omfavner dem varmt.

MEDVIRKENDE

Anderz Eide
Are J. Rødsand

Regi / scenografi / oversettelse Martin Loïc Lotherington