Påfuglen

- en urettferdig musikal av Tyra Tønnessen og Jovan Pavlovic

Spilles på Hovedscenen

23.1.15 - 25.2.15

Varighet

Ca. 2 timer 20 minutter inkludert pause

Priser

Ordinær: 295,- Honnør: 250,- Barn / student: 150,- Grupper over 10: 250,-

 

Et spennende eventyr og fantastisk musikk presentert i et usedvanlig fargerikt univers. Hva mer kan man ønske seg av en familieforestilling?

Etter suksessen med Rock’n Roll Wolf er regissør Tyra Tønnessen og scenograf Dagny Drage Kleiva tilbake med en ny eventyrmusikal som foregår i dyrenes verden. Denne gangen er ulven og geita byttet ut med en påfugl og en labrador. Jovan Pavlovic har skrevet splitter ny musikk.

Påfuglene bor i Fugleland og Labradorene i Hundeland. Påfuglene er fattige og drømmer om en bedre fremtid. Kanskje finner de den i hundelandet? Påfuglmammaen drar alene til Hundeland, men de kulturelle forskjellene er store, og de rike hundene er ikke så villige til å hjelpe som hun hadde trodd. Med mye humor tar eventyret fra dyreverden fatt i kjente samtidsdilemmaer.

Tyra Tønnessen og Jovan Pavlovic har utviklet idéen sammen. Med seg har Pavlovic et knippe særegne og sterke musikere. Da han og orkesteret ga oss en smakebit fra forestillingen under vår lansering av 2015-programmet, var publikums respons ikke til å ta feil av: En mer løfterik og positiv mottakelse kunne vi knapt ha fått. Det vitner også om at dette er et stykke musikkteater voksne fint kan se både med og uten følge av barn!

Tyra Tønnessen er en av Norges mest ettertraktede regissører, og vi er svært glade for å ha henne tilbake på Trøndelag Teater. De fleste kjenner henne godt fra publikumsvinnerne Rock’n Roll Wolf, Besøk av gammel dame og Når vi døde våkner. Det er ikke rart vi gleder oss.