Mistero Buffo

av Dario Fo

Spilles i Theatercaféen

7.10.21 - 30.10.21

Varighet

1 time 15 minutter. Spilles uten pause

Priser

Ordinær: 300,- Honnør: 250,- Barn / student: 180,- Grupper over 10: 250,-

Et gledelig gjensyn med lekne og unike Mistero Buffo

10 år etter dekker vi på i Theatercaféen og byr på suksessforestillingen Mistero Buffo som hadde premiere i januar 2011. Både små og store publikummere og anmeldere var over seg av begeistring. Derfor er det svært gledelig å kunne ønske forestillingen tilbake i høst.

«Kom hit, godtfolk, kom hit, for gjøgleren er her! Gjøgleren, det er meg; jeg hopper og spretter og jeg lager piruetter, jeg får dere til å le. Skynd dere, kom nærmere, for det er her og nå jeg viser mine gjøglerstreker og forteller dere noe dere ikke visste før!»
Fra Gjøglerens fødsel

Mistero Buffo er samlebetegnelsen for i alt syv satiriske monologer skrevet av nobelprisvinneren Dario Fo. I forestillingen vises Gjøglerens fødsel, Den blinde og Krøplingen, Bryllupet i Kaanan og Lasarus’ oppvåkning.

Fo’s tekster tolkes av gjøgleren og teatrets skuespiller Hans Petter Nilsen. Terje Strømdahl har regi. Å stå alene på scenen og sjonglere mellom 22 ulike roller er en svært krevende øvelse, men frykt ikke, Hans Petter Nilsen er i sprudlende toppform, så det er bare å glede seg.


Forestilling inkludert servering i Theatercaféen

I forbindelse med forestillingen tilbyr vi tapastallerken servert 1 1/2 time før forestillingsstart mot et tillegg i billettprisen på kr. 250,-. Du kjøper billett til forestilling + tapas ved å velge det alternativet her:

Velkommen!