Hello, I'm Johnny Cash

av og med Hallbjørn Rønning og Ivar Gafseth

Spilles Gamle Scene

Vises fra 2. februar

Priser

 • Ordinær

  250,-

 • Honnør

  250,-

 • Barn /
  student

  250,-

 • Grupper
  Over 10

  250,-

BILLETTER

Utsolgt

Johnny Cash – mannen i svart. Sangeren, gitaristen og låtskriveren fra Arkansas ga verden en nyskapende blanding av country, rock, blues og gospel. Nå hedres han av Hallbjørn Rønning og Ivar Gafseth. 

Johnny Cash sa selv i en av sine sanger at han gikk kledd i svart i solidaritet med de utstøtte i samfunnet. Med de fattige, syke, ensomme og fengslede. I denne konsertforestillingen tolker Hallbjørn Rønning og Ivar Gafseth ti sanger forbundet med Johnny Cash, så langt tilbake som til trettitallet og fram til artistens siste innspillinger på nittitallet.  

Tekstene settes i sammenheng med fortellingen om artisten selv – om fattigdommen Cash vokste opp i og Hillbillymusikken og gospeltradisjonen som inspirerte ham. Fattigdom, våpen og Gud gjennomsyret sørstatskulturen i USA på denne tiden. Hallbjørn Rønning og Ivar Gafseth nærmer seg materialet med respekt og alvor og kan sies å være en beskrivelse av livet sett fra bunnen.

Låtene framføres unplugged på gitarer, mandoliner og munnspill og med tekster på originalspråket, amerikansk. Velkommen til en stemningsfull kveld på Gamle Scene med Ivar og Hallbjørn i rollene som seg selv. 

NB: I perioden 14. – 23. februar spilles forestillingen i Theatercaféen. Disse forestillingene er i utgangspunktet utsolgt, men sjekk gjerne om det skulle dukke opp noen ledige billetter her.