Espresso

av Jakob Margido Esp og Tor Gunnar Heggem

Spilles i Theatercaféen

25.10.02 - 13.3.03

Priser

 • Ordinær

  150,-

 • Honnør

  105,-

 • Barn /
  student

  95,-

 • Grupper
  Over 10

  130,-

 

Jakob Margido rett i koppen – I Theatercaféen

Hva er det jei hører? En frue fra et kondisjonalt hjem i betryggende strøg har betrodd mei (nei, det er ikke Dutta! Hun har ganske andre saker på anginaen) – at denne bondetampen fra Byneset skal tilrane sei et eget sjov på Trøndelag Teater. Denne Esp – kan han ikke finne sei en nisje i den blomstrende renserivirksomheten der ute? Fremfusende, vil nu jei si! Jei har selv sjenket teatret en forestilling i 1999, som jei trodde var en åvertyre til en lysende scenekarriere. Han burde stille sei i kø, som oss andre med ambisjoner!

Hva i all verden skal han snakke om? Sei selv? Det skulle ikke forundre mei. Oppveksten på landsbygden kan vel ikke være noget å belemre abonnentene med? Han har riktignok tilbragt stor del av sitt virke i urbane bymiljøer – og oppløftet sin røst i det offentlige rom i tide og utide. Men kan det være nødvendig å lage en forestilling om alt det mangsslungne som har angasjert ham. Både i den lokale som den globale sfære? Pålittisk som privatt?

Det har tilflytt mei fra teatrets informasjonslandskab at han også skal bryte ut i sang! Jei har kontaktet sporenstreks frøken Telle og forlangte å få være sidekommentator i forestillingen. Å bryte inn hvis Esp går over stregen. Kvalitetssikring heter det visst nu til dags. Derfor tror jei det ærede publikum kan føle sei trygge i salongen.

Så velkommen på café. Trods alt.

MEDVIRKENDE

Regi Helle Ottesen
Scenografisk assistanse Per Kristian Solbakken
Musikalske innslag Per-Olaf Green og Ove Bjørken