Alle tiders julebord 2010

av og med Hans Petter Nilsen og Ivar Nergaard

Spilles på Theatercaféen

19.11.10 - 11.12.10

Varighet

Ca. 2 timer inkludert pause

Priser

Guttene i Lager&Angeros, Svein Berg (Hans Petter Nilsen) og Kjell Rune Fjøstoft (Ivar Nergaard), inviterer igjen til ellevill førjulsmoro i Theatercaféen.

Forestillingen er både en tradisjon og en kultklassiker. Hva finner de på i år?

Gjestespill fra Adamseplene i Theatercaféen 19. november – 14. desember

Heisan Sveisan!

Akkerat, du har tatt dæ fri fra oppvask å kjerring å kaill å sørpe du å, no – rætt før aillt som lokte av jul sjmeill i tryne på dæ.

De e jæveli sjmart de! De har æ å jort. Å de e jo fordi at æ å`n Fjøstoft i dobørstedistributørselskapet Lager&Angeros fakketisk arrangsjere herre konsærtn som du ska på. De jo itj sikkert at æ hadd kåmme te å gått viss itj æ hadd arrangsjert`n sjøl, fårr æ syns jo at teater på en måte e littgrainn skummert, ikke sainnt? Men nårr vi e så heldi å få låv te å spånnse en sånn julekonsært fårr tredje gang i et sånt lokkale, da e de bare kos å trivsel.

Å så må æ jo få nævn at Fjøstoft å æ har fått en næssn snålt go kontakt me han derre nye teatersjæfen, han Seletun fra Bærgen som sjer litt sjvart å stræng ut, men hainn e like intressert i å få inn næringsliv å sjåvv å fæst på herre teaterhuse såmm hainn fårrje sjæfen va, hainn Hommelong. Så herre bli saker!

Bar har dæm hær å! Mat å. Hærregud fårr et ste, fårr et lainn, fårr et fålk! Men da snakkes vi, på kafeen, ikke sainnt, en liiten akke, en stooor juleøl, og feit feit julemusikk me sjmeillvakre syngedamer og rai rai. Hiehhiehhieh. Opptuuuuur.

På vægne av heile Lager&Angeros
Svein Berg