Teaterweekend

Teaterweekend i Trondheim

Like ved Trøndelag Teater ligger Quality Hotel Augustin og Comfort Hotel Park. Her kan du booke din teateropplevelse i kombinasjon med overnatting. Pakkene inkluderer overnatting i valgt romkategori, deilig frokostbuffet og billetter til valgt forestilling. Begge hotellene ligger 200 meter fra teatret.

 

 

QH_Augustin_Trondheim

Quality Hotel Augustin

Hotellet har en lang og rik historie som strekker seg helt tilbake til 1915, da det åpnet dørene under navnet ”Grand Hotel”. I dag er Augustin et moderne sentrumshotell med 136 bekvemme rom. Unikt for Quality Hotel Augustin er at ingen rom er like. Her er alle rom innredet ulikt, med unike uttrykk, innredning og møblement.

Beliggenheten på Trondheim Torg er uslåelig. Avstanden til byens restauranter, koselige gågater, shopping, barer, restauranter og ikke minst teatret, gjør det enkelt for deg å få best mulig utbytte av din Trondheimstur.

Les mer og bestill hotellweekend her: https://www.nordicchoicehotels.no/quality/quality-hotel-augustin/pakketilbud/#pakketilbud

 

CH_Park_Trondheim

 

Comfort Hotel Park

Comfort Hotel Park er et moderne og intimt hotell i Trondheim Sentrum. Selv med 120 rom, er hotellet er lite nok til å være ett av byens hyggeligste, og har av den grunn i en årrekke vært et av de best belagte hotellene i Trondheim.

Beliggende i Prinsens gate, har hotellet byens travle sentrum på den ene siden, og rolige gater og grøntområdene ved Nidarø på den andre. Avstanden er ikke lang til noen byens viktigste severdigheter med Nidarosdomen i spissen. Herfra er det heller aldri langt til nærmeste restaurant, og naturligvis heller ikke langt til teatret.

Les mer og bestill hotellweekend her: https://www.nordicchoicehotels.no/comfort/comfort-hotel-park/pakketilbud/#pakketilbud