Velkommen i teatret og til et trygt teaterbesøk

Trøndelag Teater tar smittevern på alvor. For å kunne ivareta hverandre har vi laget en enkel huskeliste for ditt teaterbesøk:

AVSTAND
Hold minimum én meter avstand til øvrig publikum. Møter du kjente så vær kreativ med måten du hilser på. Klemming og håndhilsing er ute.

MUNNBIND
Det er påbudt å bruke munnbind, både til og fra teatret og når du er i teatrets foajé. Du kan ta av munnbindet nå du sitter i salen.

HÅNDHYGIENE
Håndhygiene er viktig og går aldri av moten. Vask eller spritvask hendene dine godt, både før under og etter besøket. Antibac-beholdere er plassert rundt i foajeen og våre toaletter er rikelig utstyrt med det du trenger til håndvask.

BILLETTEN DIN
Sjekk billetten din angående hvilken rad, setenummer og hvilken inngang du skal benytte.

Vi har tilpasset publikumsplassene i henhold til dagens smittevernregler. Vi ber deg derfor om å ikke fjerne bånd eller benytte deg av stolene som har et bånd på seg. Lurt å sjekke/lese på billetten før du kommer, så har du det klart.

TRYGT BILLETTKJØP
Du kan trygt kjøpe billetter til forestillinger hos Trøndelag Teater. Ved avlysning blir billettene dine (eks. avgift) refundert. De som har kjøpt billetter på nettsidene våre vil automatisk få billettene refundert fra Eventim i løpet av 2-3 uker. De som har kjøpt billetter i teatrets billettluke må ta kontakt med teatrets billettluke direkte eller på telefon 73 80 50 00 for refusjon. 

GARDEROBE
Det er ikke anbefalt å henge fra seg i våre ubetjente garderober nå. Ta gjerne med deg dine ytterklær inn i salen.

SERVERING
Sansen for smak har åpen servering 90 minutter før forestillingen starter. Her får du servert både mat og drikke. For bordbestilling, send en epost til: post@sansenforsmak.no Telefon: 938 64 917

NB! Det er ikke lov i disse dager å medbringe alkoholholdig drikke inn i salen.


Og sist, men ikke minst: Hvis du er syk eller har symptomer – bli hjemme! Du er selvfølgelig hjertelig velkommen når du er blitt frisk igjen.