Vil du spille hovedrollen i en av Trøndelag Teaters forestillinger? 

Vil du spille hovedrollen i en av Trøndelag Teaters forestillinger? 

Er du: 

  • Mellom 18 og 25 år? 
  • Interessert i teater? 
  • Interessert i dans? 
  • Ledig fra februar – juni 2023? 

Da er det kanskje deg vi ønsker oss i hovedrollen som en ung kvinne! 

Trøndelag Teater leter etter deg som vil spille hovedrollen i en ny forestilling. Du må være selvstendig og brenne for å spille teater. Det er en fordel om du har teater eller danseerfaring fra før, men det er ikke et krav. Jobben innebærer å spille sammen med to av teatrets skuespillere.

Send oss en kort tekst hvor du forteller litt om deg selv og om motivasjonen din for å være skuespiller hos oss. Legg gjerne ved et bilde. Vi inviterer de vi mener passer best til akkurat denne rollen på en uhøytidelig audition hvor du kanskje får møte noen fra det kunstneriske laget. 

Søknad sendes til:  

audition@trondelag-teater.no 

Senest fredag 16. september.  

Om forestillingen
Vi ønsker ikke å røpe tittelen enda, men forestillingen er en oppveksthistorie som foregår i et komisk, underfundig og morbid univers. Hovedrollen drømmer om å bli danser, en drøm moren gjør sitt beste for å knuse. Spilleperioden er fra mars til og med juni 2023. 

Om kunstnerduoen
Regissør Hildur Kristinsdottir og dramaturg Eirik Willyson er kjent under kunstnernavnet Kristinsdottir/Willyson. I Norge er de høyt anerkjent som en nyskapende duo med et ekspressivt, fysisk visuelt formspråk og for å bruke sterke virkemidler.  Forestillingene er ofte uforutsigbare med en stor dose sårbarhet og humor.