Vi er stolte av å bidra under Trondheim Pride

Vi er stolte av å bidra under Trondheim Pride

I forbindelse med Trondheim Pride har Trøndelag Teater inngått et fruktbart samarbeid som har resultert i forestillingen På tide å bli hørt.

Flere av teatrets skuespillere vil fremføre skeive historier som nylig er sendt inn til teatret. Historier som ikke tidligere er blitt hørt, innsvøpt i musikk og sang, og de medvirkende er: Tor Ivar Hagen (konferansier og arrangementansvarlig), Andreas Tønnesland, Natalie Bjerke Roland, Mira Dyrnes Askelund, Olve Løseth, Silje Lundblad, Snorre Ryen Tøndel, Jan Erik Berntsen, Andrea Skogtrø Eggan og pianist Øyvind Jo Heimdal Eik.

Arrangementet finner sted i Theatercaféen i morgen, lørdag kl. 12.

I tillegg til dette blir det arrangert Skeiv Teaterquiz på teatret på mandag kl. 20. Her vil spørsmålene varierer fra fleip og fakta til historie og nåtid. Kveldens quizmaster er foreløpig en overraskelse, men Torill Tombola kommer garantert. Møt opp med eget lag eller kom alene og finn et lag her. Kom som du er; pen eller pyntet, men glad. Her blir det kunstneriske innslag, gode spørsmål, baren åpner 19:00 og vi lover god stemning!

Arrangementet har ingen aldersgrense og er rullestolvennlig. Gratis inngang på quizen!