Ny premiere i kveld

Ny premiere i kveld

Dett er travle dager på Trøndelag Teater for tiden. Premiere på Hovedscenen i går – og ny premiere på Gamle Scene i kveld. Nå er det duket for urpremiere på Størst av alt er kjærligheten.

True love will find you in the end 
– Daniel Johnston 

Renta skyter i været, krig og uro herjer. Trøndelag Teater slår et slag for kjærligheten! I forestillingen Størst av alt er kjærligheten utforsker et knippe av våre kjæreste sangere og skuespillere sammen med regissør Jonas Corell Petersen kjærligheten i alle farger og fasetter. Møt forelskelsen, tapet, lengselen, euforien og håpet i en kjærlighetspille av en forestilling med vakre kjærlighetssanger og tekster hentet fra filosofihistorien, dikt og kjærlighetsbrev. 

Scenograf David Gehrt har latt seg inspirere av romantikkens ypperste kunstmaler, Caspar David Friedrich. Musikken er håndtert av Gaute Tønder. Det er duket for kjærlighet, romantikk, håp og livsglede på Gamle Scene. 

Størst av alt er kjærligheten 
av Jonas Corell Petersen 

Regi: Jonas Corell Petersen 
Scenografi og kostymer: David Gehrt 
Musikalsk ansvarlig: Gaute Tønder 
Lysdesign: Magnus Mikaelsen 
Dramaturg: Kristoffer Spender 

Medvirkende: Trond-Ove Skrødal, Sunniva Du Mond Nordal, Jo Saberniak, Natalie Grøndahl Tangen, Tor Ivar Hagen, Marte M. Steinholt og Åsmund Flaten