Gjensyn med «Begynnelser» av Carl Frode Tiller, Motorpsycho og De Utvlagte
BEGYNNELSER av Carl Frode Tiller, Motorpsycho og De Utvalgte Urpremiere på Gamle Scene 2. september 2016 Regi: Kari Holtan, Scenografi og videodesigner: Boya Bøckman, Lysdesiger: Tommy Geving, Kostymedesigner: Gjøril Bjercke Sæther, Musikk: Motorpsycho (Bent Sæther og Hans Magnus Ryan) Medvirkende: Hildegunn Eggen, Janne Kokkin, Kenneth Homstad, Henriette Marø, Torbjørn Davidsen og Ask Aune Wold / Iver Heie Schive

Gjensyn med «Begynnelser» av Carl Frode Tiller, Motorpsycho og De Utvlagte

I kveld har vi gleden av å tilby teaterforestillingen «Begynnelser» fra 2016 rett hjem i stua. Vi gjør dette som et ledd i å vise publikummet vårt teaterkunst selv om alle landets teaterscener er stengte.

Varighet: 2 timer 9 minutter.

Forestillingen vil ligge tilgjengelig til onsdag 1. april kl. 15.

«Begynnelser» hadde premiere på Trøndelag Teaters Gamle Scene 2. september 2016. Oppsetningen var et samarbeid med manusforfatter Carl Frode Tiller, bandet Motorpsycho og teatergruppen De Utvalgte.

«Begynnelser» er en baklengs dødsreise hvor musikk, tekst, film og teaterkunst er sidestilt, og hvor tre av landets fremste aktører i sine felt møtes på de skrå bredder. «Begynnelser» er et øyeblikk som er dratt ut til en forestilling der hovedpersonen Terje blir konfrontert med situasjoner fra eget liv og hvor fokus ligger på valg. Hvordan opplever Terje å ha valgt det livet han har levd?

Regi: Kari Holtan
Scenografi og videodesign: Boya Bøckman
Lysdesign: Tommy Geving
Kostymer: Gjøril Bjercke Sæther
Musikk og orkester: Motorpsycho (Hans Magnus Ryan, Bent Sæther og Tos Nieuwenhiuzen)
Lyddesign: Eskild Johansen Næss
Maskør: Rolf Svensli
Dramaturg: Anne Holtan og Elisabeth Egseth Hansen

Medvirkende:
Terje: Kenneth Homstad
Mamma: Hildegunn Eggen
Anita: Janne Kokkin
Turid: Henriette Marø
Far: Torbjørn Davidsen
Lille Terje: Ask Aune Wold / Iver Heie Schive