Fire nye faste skuespillere

Fire nye faste skuespillere

Det skjer masse bak kulissene på Trøndelag Teater selv om vi denne uka ikke får lov til å spille teater. Vi gleder oss over at fire av våre dyktige skuespillere har takket ja til faste ansettelser og sammen ser vi lyst på fremtiden.

Mira Dyrnes Askelund har vært tilknyttet oss siden 2014. Hun spiller for tiden disippel i Jesus Christ Superstar, og vil i høst bli å se i Bartleby og nye forestillinger av Leksikon om lys og mørke.

Maria Omarsdottir Austgulen debuterte som Hedvig i Vildanden i 2017. I høst vil vi se henne i nye forestillinger av Høstsonaten og Leksikon om lys og mørke i tillegg til en ny produksjon, Parsifal.

Olve Løseth gjorde sin første rolle på Trøndelag Teater allerede i 2008 og har siden medvirket i rundt 30 produksjoner. I år er han selvsagt mest kjent for sin rolle som Jesus i Jesus Christ Superstar mens han i høst blir å se i Mio, min Mio.

Isak Holmen Sørensen debuterte på Trøndelag Teater i Meteoren i 2018. Vi så han sist som disippel i Jesus Christ Superstar i fjor, i år har han hatt permisjon. Han er tilbake i høst i Parsifal

Gratulerer til alle fire! Vi gleder oss til å se mer av dere på våre scener i høstsesongen og i årene fremover.