Alterhaug og Inderberg hyller Lars Norén

Alterhaug og Inderberg hyller Lars Norén

Tid: Fredag 17. november kl. 17
Sted: Teatergata, Trøndelag Teater
Varighet: 45 minutter
Billetter: kr. 100,-

Billettene kjøper du her.


Fredag 17. november hyller vi en av Nordens største dramatikere, Lars Norén i Teatergata. Norges ledende baryton- og sopransaxofonist, John Pål Inderberg, og like briljante bassnestor Bjørn Alterhaug byr på cool jazz med kjente navn som Chet Baker, Gerry Mulligan, Lee Kontitz og Lenny Tristano på spillelista. 

Konsert og forestilling til 390 kroner
Konserten skjer i forbindelse med forestillingen Natten. Kaos. Stillheten. på Hovedscenen – basert på hotelltrilogien av Lars Norén. Kjøp konsertbillett til 100 kroner, vis fram konsertbilletten i billettluka og få billett til forestillingen på valgfri spilledato for kun 290 kr. Ordinær billettpris er 410 kr. 

Opplev Lars Norén på Hovedscenen
Lars Norén er en av Nordens største dramatikere. Han gikk bort i 2021, 76 år gammel. I likhet med August Strindberg plasserer Norén familielivet på scenen. Forestillingen Natten. Kaos. Stillheten. er en sammenveving av hans berømte hotelltrilogi om oppveksten på familiehotellet med far, mor og to brødre. Kjærlighet, hat, håp og familiær galskap flettes sammen i en sterk og morsom forestilling tonesatt av musikk fra Noréns egen ungdomstid, jazz fra sent 50- og 60-tall. 

Verdensbegivenhet
Siden dramaene er selvbiografiske og i sum utgjør en sammenhengende historie er det naturlig å vise dem kronologisk. Det er et ambisiøst prosjekt, noe tekst er strøket, men essensen i stoffet står igjen.

Eirik Stubø
Det er regissør Eirik Stubø som skal gi et sterkt helaftens portrett av det som har blitt et nytt adjektiv i det nordiske vokabularet: «Norén-familien». Stubø var en nær venn av Norén og kjenner bedre enn de fleste Noréns humor og vidd. Legg til poesien, de sylskarpe replikkvekslingene og stjernelaget Janne Kokkin, Trond-Ove Skrødal, Jo Saberniak og Paal Herman Ims, så blir kvelden med Norén blir uforglemmelig.

Velkommen!