The Immortal Jellyfish Girl

Gjestespill fra Wakka Wakka i samarbeid med Figurteatret i Nordland

Spilles i Teaterkjelleren

15.9.21 - 15.9.21

Varighet

Ca. 1 time 10 minutter. Spilles uten pause.

Priser

 • Ordinær

  300,-

 • Honnør

  240,-

 • Barn /
  student

  240,-

 • Grupper
  Over 10

  300,-

Et økologisk science fiction-teaterstykke. Det norskamerikanske teaterkompaniet Wakka Wakka utforsker menneskets rolle og ville “fornektelsesferd” inn i en noget teoretisk, men allikevel mer og mer sannsynlig, fremtid.

Langt inn i fremtiden er store deler av jordens overflate å regne som døde soner. Ingenting kan overleve der. Selv utenfor sonene er det ikke mulig for noe liv å overleve uten hjelp. Artene dør ut. Den totale utryddelsen har begynt.

Men det er håp. I et underjordisk laboratorium, midt inne i en død sone, jobber en gammel vitenskapsmann med en hemmelig plan for å gjenopprette jordens økosystemer. Datteren hans «Jellyfish Girl» er nøkkelen. Men hun vet det ikke selv.


Wakka Wakka
Wakka Wakka er et prisvinnende teaterkompani, med base i Oslo og New York. Wakka Wakka har produsert sine fire siste storproduksjoner på Figurteatret: Fabrik (2007), Baby Universe (2010), Saga (2012) og Made in China (2015). The Immortal Jellyfish Girl blir den femte større samproduksjonen med Figurteatret i Nordland.

Målgruppe: Voksne