Rasende rebeller

og andre reddharer - basert på Stig Claessons historier

Spilles Studioscenen

17.11.05 - 19.12.05

Priser

 • Ordinær

  120,-

 • Honnør

  120,-

 • Barn /
  student

  100,-

 • Grupper
  Over 10

  120,-

Cirka Teater har laget et nytt stykke for barn – fra fem år og oppover. De besøker oss på Studioscenen fra 17. november. Her får du treffe mange merkelige mennesker. Litt rare voksne som ikke har det så greit. Men kanskje barn kan hjelpe dem til å få det bedre?

Alfred har ei sjappe full av skrot og skrap. Beate bor i samme gate. Det har hun alltid gjort. Alfred synes Beate er veldig søt, men han tør ikke si det til henne. Nå skal hun flytte. Plutselig. Og så blir det kanskje for sent å si noe som helst!

I dag kommer skrotgjengen med lastebilen full av skrap. De kjenner Alfred og ser at han har det vanskelig og de vil så gjerne hjelpe ham. Derfor begynner de å fortelle historier om andre mennesker som har det litt på samme måten som Alfred. De forteller om gartneren, han som var så misunnelig på ei dame som het Elin. De forteller om smeden Anton også. Han var egentlig snill, men av og til ble han så rasende at han kastet hva det skulle være. Helt til Maria kom. Og sannelig vet skrotgjengen noe om urmakeren også. Urmakeren som besvimer hver gang han skal si noe viktig.

Kan historiene hjelpe Alfred til å fortelle Beate hva han har på hjertet?

I forestillingen Rasende rebeller og andre reddharer møter vi mennesker med sterke følelser. Følelser som av og til står i vegen for det de egentlig vil.

Som vanlig skjer det morsomme og merkelige saker og ting på scenen når Cirka Teater leker med skrot og skrap.

MEDVIRKENDE

Anne Marit Sæther
Loan TP Hoang

Manus Regissør og skuespillere i samarbeid
Musikk Martin Smidt
Regi Niels Petter Underland
Scenografi / lysdesign Gilles Berger
Kostymer Ellen Karin Mæhlum
Dukker Tatjana Zaitzow
Dramaturg Lise Hovik
Produksjonsansvarlig Jorunn Dugstad