Pride - På tide å bli hørt

Et arrangement i samarbeid med Trondheim Pride

Spilles i Theatercaféen

7.9.19 - 7.9.19

Varighet

Ca. 1 time 30 minutter

Priser

 • Ordinær

  75,-

 • Honnør

  75,-

 • Barn /
  student

  75,-

 • Grupper
  Over 10

  75,-

Trøndelag Teater i samarbeid med Trondheim Pride ønsker å fortelle skeive historier som ennå ikke har kommet frem. Fem av teatrets skuespillere forteller historier som ulike mennesker har sendt inn til oss, og historiene fremføres i forbindelse med vårt Pride-arrangement i Theatercaféen.

Historiene vil bli fortalt av en skuespiller ved hjelp av lys, lyd og musikk. Kanskje kan disse historiene hjelpe andre? Vi er overbevist om at alle mennesker rommer vidunderlige, overraskende og utrolige historier som fortjener en stemme. Og nå synes vi det er på tide at disse fortellingene skal frem i lyset og bli hørt. I tillegg til teatrets skuespillere vil også andre musikere og artister delta.

Vi arrangerer også:

Mandag 9. september kl. 20
Skeiv Teaterquiz

Sted: Trøndelag Teater (Hylla i fojeen ved Gamle Scene)

Trøndelag Teater arrangerer i samarbeid med Trondheim Pride, Skeiv Teaterquiz. Her vil spørsmålene varierer fra fleip og fakta til historie og nåtid. Kveldens quizmaster er foreløpig en overraskelse, men Torill Tombola kommer garantert. Møt opp med eget lag eller kom alene og finn et lag her. Kom som du er; pen eller pyntet, men glad. Her blir det kunstneriske innslag, gode spørsmål, baren åpner 19:00 og vi lover god stemning!

Arrangementet har ingen aldersgrense og er rullestolvennlig. Gratis inngang på quizen!

trondheimpride.no