Liv

Et møte med Liv Ullmann

Spilles på Gamle Scene

27.3.20 - 2.4.20

Priser

Ordinær: 490,- Honnør: 400,- Barn / student: 260,- Grupper over 10: 400,-

NB: Riksteatret har avlyst hele turnéen i forbindelse med smittefaren av koronaviruset. Vi jobber med å få satt opp forestillingen på et senere tidspunkt.

Om livet, karrieren og alt hun drømmer om å gjøre

Liv Ullmann er en av våre aller største stjerner og med Liv skal Riksteatret og Nationaltheatret sørge for at publikum over hele landet får møte henne der de selv bor. Møt henne på scenen i en åpenhjertig samtale med teatersjef Tom Remlov.

– Å reise rundt i Norge og møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i Lang dags ferd mot natt på turné med Riksteatret. Denne gangen møter jeg publikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg aller best liker å være, sier Liv Ullmann (80). -Jeg håper publikum vil stille meg spørsmål som jeg aldri har fått før, sier Ullmann, som sammen med teatersjef Tom Remlov vil inkludere spørsmål fra publikum hver kveld på turné.

 Se innslag med Liv Ullmann på NRK Dagsrevyen onsdag 3. april…

Liv blir et møte med den unge skuespillerinnen, med Hollywood-stjernen og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten. Det gjennomløpende tema vil være Ullmanns ønske om samspill med menneskene hun treffer, og det ansvaret som et stort talent medfører, enten det er for kolleger, for våre livsvilkår – eller for publikum.

Premiere: Oslo / Nydalen 28. september 2019
Turnépremiere: Nøtterøy 1. oktober 2019

Gjestespill fra Riksteatret i samarbeid med Nationaltheatret