Liv

Et møte med Liv Ullmann

Spilles Gamle Scene

Vises fra 9. juni

Varighet

3 timer 15 minutter med pause

Priser

 • Ordinær

  490,-

 • Honnør

  490,-

 • Barn /
  student

  490,-

 • Grupper
  Over 10

  490,-

BILLETTER

Om livet, karrieren og alt hun drømmer om å gjøre

Liv Ullmann er en av våre aller største stjerner og med forestillingen Liv skal publikum i Trondheim endelig få møte henne på Trøndelag Teaters Gamle Scene – i en åpenhjertig samtale med Tom Remlov.

– Å reise rundt i Norge og møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i Lang dags ferd mot natt på turné med Riksteatret. Denne gangen møter jeg publikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg aller best liker å være, sier Liv Ullmann (83). – Jeg håper publikum vil stille meg spørsmål som jeg aldri har fått før, sier Ullmann, som sammen med teatersjef Tom Remlov vil inkludere spørsmål fra publikum hver kveld.

 Se innslag med Liv Ullmann på NRK Dagsrevyen

Liv blir et møte med den unge skuespillerinnen, med Hollywood-stjernen og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten. Det gjennomløpende tema vil være Ullmanns ønske om samspill med menneskene hun treffer, og det ansvaret som et stort talent medfører, enten det er for kolleger, for våre livsvilkår – eller for publikum.

Forestillingen er produsert av Riksteatret og Nationaltheatret.
Spilles på Gamle Scene 9. – 16. juni

PRESSEOMTALER

– Eventyrlige Liv

– Det er bare knitringen fra bålet som mangler når Liv Ullmann som en ekte historieforteller bretter ut sitt eventyrlige liv

VG

– Et fascinerende og gripende menneskelig portrett (…) Styrken ved «LIV» er at hun gjennomgående avslører sider ved seg selv som vil være ukjente for mange, men likevel oppleves som allmenne

Dagsavisen

– Livslyst (..) En stor kunstner ser tilbake

Dagbladet