Kupp en klassiker

Kulturskolens Teater kupper klassikeren Vildanden av Henrik Ibsen

Spilles på Teaterkjelleren

Vises fra 24. april

Priser

Ordinær: 220,- Honnør: 220,- Barn / student: 120,- Grupper over 10: 220,-

Henrik Ibsens stykke, Vildanden, slutter med at Hedvig tar livet sitt. I vår  versjon fremført av kulturskolens fordypningselever i teater, fortsetter historien etter skuddet. Alle karakterene fra originalversjonen er med, men de er satt i et 70-tallskonsept.

Vi får se hvordan Hedvigs selvmord påvirker karakterene rundt henne. Hvem har skyld i det? Kunne de ha gjort noe annerledes for å forhindre det? Hva skjer med menneskene rundt Hedvig etter selvmordet? Vi kommer inn på temaer som skyld, selvbestemmelse, foreldreskap, det å være voksen kontra det å være barn. Og om sannheten er det riktige å fortelle alltid, eller om en livsløgn kan være en god ting å klamre seg fast til, for å ikke synke ned i gjørmen, som en skadeskutt vildand.

Kulturskolens fordypningsgruppe i teater, et samarbeid mellom Trondheim kommunale kulturskole, Trøndelag Teater og Cirka Teater. Ungdommene samarbeider med regissør og koreograf om utforming, iscenesettelse og tolkning av et klassisk manus.

Medvirkende: Connie Rakel Lånke, Emma Bustnes, Erik Sand Angelsen, Eyvor Bell, Ingrid Vingelen-Digre, Iris Fyksen Sommernes, Jesper Sundnes Brå, Mina Sandvik Fladmark og Ragnhild Moe.

Samarbeidsproduksjon med Trondheim kommunale kulturskole

Kommer for salg nærmere premieredatoen.