Kupp en klassiker 2017

Kulturskolens teater kupper klassikeren Den stundesløse av Ludvig Holberg

Spilles i Teaterkjelleren

3.4.17 - 6.4.17

Priser

 • Ordinær

  100,-

 • Honnør

  100,-

 • Barn /
  student

  100,-

 • Grupper
  Over 10

  100,-

Komedien Den stundesløse av Ludvig Holberg er satt til nåtid og formidles av ungdommer fra Trondheim kommunale kulturskole.  

En nåtid som i stor grad preges av selvutviklingstrender, effektivisering, statusjag, distraksjoner og økonomisk streben. Dette er med andre ord et høyst aktuelt bakteppe for Holbergs komiske drama. Den stundesløse sitter fast i tidsklemma og har ikke stunder nok til å få gjort det som trengs. Hvem får unngjelde når trøndersk ungdom presenterer sine stundesløse med et skråblikk?

Kupp en klassiker er et samarbeid mellom Trondheim kommunale kulturskole og Trøndelag Teater for elever på teater fordypning. Den stundesløse er den fjerde produksjonen i rekken av forestillinger, som startet med Peer Gynt våren 2014. I Kupp en klassiker blir et klassisk manus formidlet av unge skuespillerne som bidrar i prosessen med utformingen av teaterstykket, ledet av koreograf og regissør.

I arbeidet med Kupp en klassiker 2017 har teaterelevene hatt masterclass med Kjersti Haugen fra Trøndelag Teater og Anne Marit Sæther fra Cirka Teater.