Kupp en klassiker 2015

Kulturskolens Teater kupper August Strindbergs Et drømspill

Spilles i Teaterkjelleren

26.3.15 - 10.4.15

Priser

 • Ordinær

  100,-

 • Honnør

  100,-

 • Barn /
  student

  100,-

 • Grupper
  Over 10

  100,-

Et drømspill av August Strindberg aktualisert av og med unge skuespillertalenter fra Kulturskolens Teater.  Pekka Stokke har ansvar for videoscenografi.

Kulturskolens versjon av Et drømspill veksler mellom virkelighet, drøm og trekker inn referanser til reality og performativitet. Pekka Stokkes sterke erfaring innenfor videodesign, LEDbasert scenografi og videomapping vil bidra til en viktig del av det sceniske og visuelle utrykket.

Kupp en klassiker er et samarbeid mellom Trondheim kommunale kulturskole og Trøndelag Teater. Kulturskolens versjon av Peer Gynt våren 2014 var starten på dette samarbeidet, en produksjon som fikk positiv omtale og kritikk.

I Kupp en klassiker er det ungdomselever fra Kulturskolens fordypningstilbud i teater, som belyser dagsaktuelle tema og gir sitt perspektiv på teaterklassikere. Forestillingen utformes i et samarbeid mellom skuespillere, regissør og koreograf. I arbeidet med Kupp en klassiker har teaterelevene hatt masterclass med Kjersti Haugen og Anne Marit Sæther fra Cirka Teater.

Premiere 26. mars kl 18.30
Spilleperiode 8. – 10. april kl 18.30
Matinéforestilling 11. april kl 13.00