Fra ingenting...

Tegnspråkteater fra Teater Manu

Spilles i Teaterkjelleren

27.2.24 - 28.2.24

Varighet

Ca. 55 minutter

Priser

 • Ordinær

  325,-

 • Honnør

  250,-

 • Barn /
  student

  250,-

 • Grupper
  Over 10

  325,-

Fra tidenes morgen har mennesket stilt de samme spørsmålene. Og forsøkt å svare hverandre, så godt det har latt seg gjøre. Svarene er blitt til fortellinger, ofte om det gode og det onde, riktig og galt, sant og løgn. Felles for dem alle er at de forsøker å gi oss et holdepunkt og fotfeste i det gåtefulle … våre liv.

Gjennom tidene er historier blitt til myter, myter er blitt til sannheter. Og sannheter kan bli til sagn igjen … nåtidens fortid vår fremtid. Vi slutter aldri å reflektere over verdens tilblivelse. 

Sammen med Teater Manus skuespiller Ipek Mehlum inviterer vi publikum med på en fasinerende reise i fortidens fantasier om hvordan verden ble til. Vi skal fyke rundt om på kloden av i går og i dag, sveipe innom ulike skapelsesmyter fra alle verdensdeler og himmelretninger – og kanskje vil vi oppdage at det underlig nok er mange likheter, det finnes mange mytiske motiver som er i slekt. Om det skyldes påvirkning mellom ulike kulturer – eller om det er slik at menneskene er vant til å tenke i like baner når det gjelder skapelsen, det er det opp til dere å vurdere.

Regi Bentein Baardson
Skuespiller Ipek Mehlum
Stemmeskuespiller Kjersti Fjeldstad
Dramaturg Bodil Kvamme
Språkdramaturg Sølvi Zuckermann
Scenografi og kostymedesign Siri Langdalen
Projeksjoner Åsmund Bøe
Lysdesign Martin Myhrvold
Lyddesign Erik Hedin

VIDEO