En kabaret

Presentert av Hagen&Standal

Spilles på Theatercaféen

30.5.15 - 20.6.15

Varighet

Ca. en time

Priser

Ordinær: 200,- Honnør: 200,- Barn / student: 200,- Grupper over 10: 200,-

‘Det er no’ som river, serru!’ Lalla Carlsen fikk sagt det på Chat Noir. Liza Minnelli beltet ut ‘Life Is A Cabaret’ i musikalfilmen om kabaretartisten Sally Bowles. Det skal visst kjennes på kroppen at livet og kjærligheten river, og kabareten lar oss både gråte og le av livets innfall.

Noen drar til kabareten for å flykte vekk fra hverdagen, mens andre oppsøker den for å la seg konfrontere av satiriske spark, eller for å holde en dialog mellom seg selv og tidsånden.

Fra ulike kabaretscener i Paris og Berlin, til blant annet varietéslekningen Hjorten i Ila og revyscenen Chat Noir i Oslo – har kabareten inspirert mange uttrykk gjennom årene. Hagen&Standals En kabaret byr på et godt knippe med satiriske, bittersøte og vemodige sanger fra denne tradisjonen – i en livlig, dansang og uttrykksfull form.

Martha Standal, Tor Ivar Hagen og Kyrre Havdal har alle flere år bak seg som scenekunstnere og er kjent fra flere oppsetninger her ved Trøndelag Teater. Sammen inviterer de publikum med på en liten time til et sted der hvor «…livet er vakkert, guttene – óg pikene – er vakre. Ja til og med pianisten er vakker…»

Og i En kabaret er livet vakkert. I alle fall stort sett.

Willkommen, biénvenue, velkommen til En kabaret!

 

(Forestillingen har denne våren også turnert for Trondheim kommune /
Den Kulturelle Spaserstokken Trøndelag)