Velkommen til Kong Ubus Parade på Trøndelag Teater – DU er herved invitert!

 

I forbindelse med forestillingen UBU inviterer vi Trondheims lokalbefolkning til å være med på scenen, i Kong Ubus parade.

Her vil ulike grupper og enkeltpersoner få mulighet til å vise frem sine spesialiteter og særegenheter. Vi søker alt fra enkeltpersoner som ønsker å fronte en sak, gruppe eller aktivitet til større grupper som vil vise frem akrobatiske krumspring og triks av ymse slag. Altså alt mellom himmel og jord – til ære for vår alles kjære Kong Ubu.

Deltakelsen vil innebære å ta del i en parade, lik folketoget på 17. mai. Denne vil foregå under forestilling på hovedscenen. Det vil ikke være behov for øving, men deltakerne oppfordres til å markere sine særegenheter gjennom uniformer/kostymer, plakater og diverse effekter/ rekvisitter. Du kan være sirkusartist, drillpike, politimann, korist, snowboarder, sykepleier, vaktmester, bodybuilder, poledancer, dyretemmer, sjakkentusiast, turner, blogger, maler, aktivist, musiker, cheerleader, langrennsløper, norgesmester, sofasliter eller yogi –  Bli med på dugnaden!  Kom som du er (eller tror du er)…!

Forestillingen har premiere på Hovedscenen 19.1.2018, og vi ønsker deltakere i perioden 15.1.2018-20.2.2018 –  til sammen 33 forestillinger (inkludert prøveforestillinger).

UBU markerer en revolusjon i dramahistorien, og er en forløper til både surrealismen og absurdismen. Nå teamet bak suksessen Doppler skal gi seg i kast med Jarrys vanvittige fortelling om Ubu kan man forvente et sirkus og en rebelsk teaterlek av de sjeldne!

 

Meld deg på!

 • Vennligst fyll inn ditt navn
 • Vennligst fyll inn din e-post
 • Please enter a number from 1 to 100.
  Vennligst fyll inn din alder
 • Hva ønsker du å bidra med i paraden?
 • Når har du mulighet til å være med?

  Forestillingen har premiere på Hovedscenen 19.1.2018, og vi ønsker deltakere i perioden 15.1.2018-24.2.2018 - til sammen 33 forestillinger (inkludert prøveforestillinger).
  Hak av alle datoene du har mulighet til å delta.