Alle tiders premiere!

Alle tiders premiere!

I kveld er det klart for en ny nyskrevet musikal her på Trøndelag Teater – eller skrønike som vi har valgt å kalle forestillingen denne gangen. Tordenskjold – alle tiders trønder er skrevet av det oppfinnsomme og etterhvert erfarne teamet Mads Bones, Olve Løseth og Kyrre Havdal. Lisa Tønne får sin debut her på Trøndelag Teater i tittelrollen – og hun støttes av et stort ensemble med skuespillere, sangere, dansere og musikere.

Ei kule fra en trønder
I en fartsfylt nyskrevet musikal – i et tøyelig spenn mellom her og nå, og den gang da – går teppet opp for en kamp om troner og sverd, makt og ære.

Under oppveksten i Wesselgården i trygge og trivelige Trondheim blir Peter Wessel Tordenskjold fortalt at man ikke skal stikke seg ut og frem. Men det er ut Peter vil. Ut av Trondheim og fremad på kontinentet. Der har de brune strømninger blitt sterkere, kongeriket Danmark-Norge er i krig og det mytiske Olavssverdet har nylig blitt observert. Tordenskjolds utfartstrang fører ham ut på en halsbrekkende reise – fra bedagelige og uambisiøse Trondheim til begivenhetenes sentrum.

Vi sier som vanlig tvi-tvi til alle involverte!

Vil du tyvtitte i forestillingens program, kan du gjøre det her: https://issuu.com/trondelag-teater/docs/tordenskjold_webprogram?e=0