The Garden

av Trondheim Voices og Wild at Art

Spilles Foajeen

24.5.14 - 24.5.14

Varighet

2 timer - publikum kan komme og gå som de vil

Priser

 • Ordinær

  0,-

 • Honnør

  0,-

 • Barn /
  student

  0,-

 • Grupper
  Over 10

  0,-

Lørdag 24. mai kl. 12.00 byr Trondheim Voices og Wild at Art på The Garden, en musikalsk improvisasjon, i teatrets foaje i forbindelse med kunstfestivalen Meta.Morf. Konserten varer i ca 2 timer, er gratis og publikum kan komme og gå som de vil – The Garden er en Live Art-konsert

The Garden er en åpen tilstand i møtet mellom kropp og teknologi, rom og bevegelse, lydlandskap og alle som er tilstede.

Trondheim Voices ønsker å skape mulighetsrom, med utgangspunkt i musikalsk improvisasjon. The Garden er en videreføring av samarbeidet med kunstner Ann-Cathrin Hertling, som jobber med levende kunstprosjekter, og lyddesigner Asle Karstad.

Maccaphone (Asle Karstad og Arnvid Lau Karstad) har utviklet systemet Maccasolve, et mobilt effektsystem, spesielt for Trondheim Voices. Systemet gir sangerne mulig-het til å produsere egen vokallyd og samtidig være fullt ut mobile. Sammen med Ann-Catrin Hertling har de etablert en form for musikalske ekspedisjoner, der bevegelse og rom er like viktige improvisasjonskomponenter, som rent musikalsk materiale.

Prosjektet er et samarbeid mellom Trondheim Voices og Wild at Art, Trøndelag Teater og Meta.Morf